Username *
Password *
Remember Me

Nedavno su lansirane u Parizu, a evo već su i kod nas: nove plemenite mirisne vodice prestižne kuće Diptyque stigle su u zagrebački dizajn shop Modus. Radi se o Geranium Odorata i Eau de Lavande. Idealne su za ljeto, kad su neki parfemi možda prejaki, pa volimo špricati ne samo vrat i zapešće, već i dekolte, ruke…

 

diptyque 2

 

Posebnost, ta distinkcija kvalitete Géranium Odorate dolazi od fine kombinacije cvjetnih s drvenastim sastojcima. Osim što se radi o visoko komplementarnom spoju geranium bourbona (s Reunion otoka) i afričkog geraniuma (Egipat), koji rezultira iskričavim, svjetlucavim efektima, prisutne su i biljne, više aromatične kvalitete. Iako u donjim notama, vetiver i cedar akcentiraju i usmjeruju čitavu kompoziciju.

 

diptyque 1
 
Jedinstvenost Eau de Lavande pak leži u olfaktornoj interpretaciji čak tri vrste lavande. Efekt je posve prirodan, evocira osunčanu lavandu, ali začinske note muškatnog oraščića i lišća cimeta, mogu, ovisno o koži, razviti neočekivani rezultat… Međutim,  korijander i cedar, ublažavaju ovu mirisnu priču.

 

diptyque 3

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location