Username *
Password *
Remember Me

Moderna tehnologija je stvorila sistem protiv aktivnih starenja stanica kože i kose, koja je uređena inovativnim znanstvenim metodama u partnerstvu s vodećim klinikama i sveučilištima za dermatologiju. Dermosthetique proizvodi su "cosmoceuticals" - to je opći naziv za kozmetiku koja nadilazi granice redovne - normalne njege, te zbog svojih svojstava stupa na snagu izvan granica normalnog kozmetičkih proizvoda i prodire dubinski. Uz ovu činjenicu LA BIOSTHETIQUE postavlja nove standarde kozmetike za njegu kose i kože u frizerskim salonima.

 

dermosthetique a4 image 04 cr

 

Vlasište, kosa i koža su najveći organi na ljudskom tijelu i zato čuvaju najveći broj takozvanih matičnih stanica. Dermosthetique koristi snagu koja se nalazi u samim stanicama za zdravo vlasište i kosu. Matične stanice su prirodni izvor mladosti, ali starenjem njihov broj slabi i smanjuje se njihova aktivnost. Najnovija otkrića dermatoloških istraživanja i inovativnom biotehnologijom nadahnuli su vrlo učinkovit program koji umanjuje simptome starenja.

 

dermosthetique a4 image 02 cr

 

SHAMPOOING ACTIF F - Šampon je namijenjen tankoj, slaboj kosi i osjetljivoj koži glave jer dubinski prodire te njeguje, hrani i vlaži. Olakšava raščešljavanje kose, pruža njegu i zaglađuje kosu. Sadrži stanični ekstrakt zelene jabuke, smeđe alge i aloa vere. "Maženje" kose Dermosthetique šamponom je poseban tretman, važno je da pjena bude što duže na kosi radi svojih djelovanja. Potiče se prirodno obnavljanje stanica kože i kose. Kosa postaje čvršća, vlas je jača i sjajnija.

 

dermosthetique svi proizvodi cr

 

SHAMPOOING ACTIF N  - Šampon se preporučuje osobama koje imaju normalnu do suhu, gustu, čvrstu kosu. Kosa se mazi Dermosthetique N šamponom po čitavoj duljini i vlasištu. Potrebno je pjenu šampona što dulje zadržati na vlasištu i duljini kose jer je odličan za kosu i za kožu, dubinski njeguje, hrani i vlaži. Olakšava raščešljavanje i zaglađuje kosu. Sadrži stanični ekstrakt zelene jabuke, smeđe alge i aloa vere. Kosa je nakon tretmana puna i njegovana.

ELIXIR REVITALISANT  - aktivni stanični Anti-age elixir za vlasište
Izravna borba protiv prvih simptoma starenja vlasišta i folikule dlake. Ublažuje zatezanje i bol kože glave, pospješuje cirkulaciju što rezultira bržim rastom kose i jačanjem vlasi. Redovna primjena osigurava odličnu kondiciju kože glave i same kose.

 

 ampon Actif FAmpule anti-chute cr ampon Actif N

 

THERAPIE ANTI – CHUTE 10x10 ml - čudesne ampule za vlasište. Intenzivni tretman protiv tanjenja i opadanja kose. Učvršćuju folikulu dlake i sprječava isušivanje i odumiranje vlasi. Tretman traje do 3 mjeseca.

FLUIDE VOLUME 150 ml - Keratin active body builder za tanku i slabu kosu. Sadrži veliku koncentraciju škroba koji njeguje, pšeničnih proteina i ekstrakta suncokreta. Veže na sebe sol i masnoću, te produžuje trajanje frizure. Daje volumen tankoj i slaboj kosi.

 

dermosthetique

 

 dermosthetique a4 image 01 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location