Username *
Password *
Remember Me

Izvrsna ljetna ponuda stiže iz Mustele: paket nudi kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom i nježni fluid za nakon plaže (300 kuna u Farmacia ljekarnama). Formule su lagane, hidratantne, nose prepoznatljivu Mustelinu kvalitetu, jednog od najcjenjenijih brendova kad je o dječjoj koži riječ. Kreme se mogu koristiti od prvog izlaska na sunce, no treba napomenuti da su mala djeca vrlo osjetljiva na sunčeve UV zrake.

Otkrijte koja vam je Farmacia najbliža!

 

PAKET MUSTELA SUNCE PHARMACY TO GO FARMACIA


Zaštita djece od štetna sunčeva zračenja zasigurno je jedna od važnijih briga svih roditelja: sunčevo zračenje može na nježnoj i tankoj bebinoj i dječjoj koži ostaviti itekako štetne posljedice, stoga pravilnoj zaštiti dječje kože valja posvetiti najveću pozornost. Za zaštitu nježne dječje kože koriste se preparati s najvišim stupnjem zaštite od sunca. Kožu trebate dobro namazati odgovarajućom kremom za zaštitu i posebno obratiti pozornost na osjetljiva područja, kao što su uši, nos i usne.

Uz to, potrebno je ograničiti boravak djece na suncu. Za najintenzivnijeg zračenja (od 10 do 16 sati), dijete treba biti u hladu (osobito mlađe od 3 godine), no kako i tu dolazi do apsorpcije sunčevih zraka, i tada ga treba namazati odgovarajućom zaštitnom kremom. Dodatna zaštita u vidu kape, majice i sunčanih naočala svakako je poželjna. Vrlo je važno osigurati djetetu dovoljno tekućine, najbolje vode, kako biste spriječili dehidraciju.

 

ph to go sunce mustela

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location