Username *
Password *
Remember Me

Širenjem novih saznanja o oblikovanju i tehnikama masaže (koje se proučavaju na njihovom Institutu), Lancôme sada nudi rješenje za čvrstu kožu: predstavljen je spoj masažnog diska, kreme i tehnologije liftinga, jedinstven i inovativan Rénergie French Lift ritual koji utire put novom dobu liftinga.

lancome lift


- Potraga za prirodnom, mladolikom ljepotom potaknula je Lancôme i njegove stručnjake na razvoj hibrida koji će označiti novo doba kozmetičkog liftinga: instrumentalni kozmetički lifting. Rénergie French Lift izniman je spoj posebne tehnike masiranja koju omogućuje naprava i visoke djelotvornosti noćnog liftinga. Dan za danom korištenja, čvrstoća i tonus se obnavljaju. Zakoračili smo u novo doba instrumentalnog kozmetičkog liftinga i to u vrlo francuskom duhu - ističe Françoise Lehmann, generalni direktor Lancôme International. 

 

get-the-gloss-lancome-french-lift-cream


Disk Rénergie French Lift ženama omogućava masiranje kože i pojedinih dijelova lica. Njegov ergonomski oblik nudi idealnu ravnotežu gipkosti i otpornosti, reproducirajući djelovanje koje imaju ruke terapeuta za ljepotu. Silikonska tekstura pojačana V motivima s prednje strane diska, pomaže optimalnom zahvaćanju kože te time i učinkovitijoj stimulaciji donjih slojeva kože. Metoda se izvodi u 4 koraka, sa specifičnim pristupom po zonama, kojim se postižu sveobuhvatni rezultati liftinga lica. Masaža se izvodi na početku noćne rutine njege kože, na suhoj koži, tj. savršeno očišćenoj, goloj koži.

RENERGIE FL INTER PLVGF DP 350dpi 201213
Dobitnica Oskara Kate Winslet utjelovljuje Lancôme ženu, a fotografiju potpisuje Mario Testino


- U borbi protiv opuštene kože, naši su laboratoriji razvili učinkovit proizvod za njegu kože koji je uključen u Rénergie liniju. Koristi jedinstvenu tehnologiju koja spaja aktivne sastojke i energijom osigurava čvrstoću. Spajanjem užitka i učinkovitosti, ova izrazito zrnata i elastična tekstura u trenu se rastapa u dodiru s kožom i  stvara svilenkasto gladak gornji sloj na površini - objavio je Lancôme.

Izbor Rénergie proizvoda za njegu kože prikladan je za svaki tip kože, čak i onaj najosjetljiviji.

CIJENA: 980 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

Lancome-Renergie-French-Lift-all