Username *
Password *
Remember Me

Energizing proizvodi su posebno pripremljeni za rješavanje problema vlasišta i lomljive kose sklone opadanju, nudeći tretmane za različite oblike opadanja kose. Formule se odlikuju  visoko koncentracijom višefunkcionalnih aktivnih sastojaka: caffeine phytoceutical ima još jače djelovanje u kombinaciji s grupom enzima sirtuinima (produžuju život) i beta-glukanima.


Enrg


Kofein stimulira cirkulaciju vlasišta i potiče metabolizam dok Sirtuini, koji su također poznati kao‘proteini  dugovječnosti’, brinu o antioksidaciji i anti-age aktivnosti, osnažuju i jačaju vlasište. Zadnje, ali ne manje važno, su beta-glucans prirodni polysacharidi koji jačaju naš imunitet organizma.

Posebna je pažnja pridana i mirisima formula: sadrže esencije cimeta, đumbira kao i esencijalno ulje crnog papra, čija je osnovna zadaća stimulacija vlasišta.

Energizing šampon
Nježno čisti kosu stimulirajući vlasište na izbacivanje toksina. Zahvaljujući mirisima eteričnih ulja djeluje stimulirajuće na raspoložeje tako da vraća energiju i vitalost.  

Enrg shampoo

Energizing gel  
Kod sezonskog gubitka kose, kao preventivan tretman usporava proces opadanja kose stimulirajući metabolizam, vraćajući snagu i punoću finoj i stresom uištenoj kosi. Nanosi se na vlasište i izrast oživljava vlasište i djeluje kao lagani podstylig.
Idealan u kombinaciji s Energizing šamponom.

Enrg gel

Energizing losion
Tretman za osjetljivo vlasište i kosu sklonu opadanju stimulira mikrocirkulaciju kože i osigurava elastičnost vlasišta što dovodi do smanjenog gubitka kose. Posebno se preporuča za pojačan gubitak kose uzrokovan stresom i tijekom sezonskog opadanja kose, ali i kao preventivni tretman kod osjetljivog vlasišta i slabe kose.

Enrg losionEnrg superactiv

Energizing superactive
Koncentrirani multi-aktivni proizvod koji zaustavlja hormonalno opadanje kose. Potiče rast zdrave i jake kose, regenerira vlasište, vraća mu tonus te potiče normalnu regulaciju sebuma.
Obogaćen je aktivnim sastojcima ekstrakta Black cohosh, stare biljke porijeklom iz Sjeverne Amerike koja inhibira enzyme 5-α-reductase, a transformira testosterone u dihydrotestosterone: inhibirajući ovaj enzim, što suzbija oboje - androgenu alopeciju i hiper-produkciju sebuma, što je usko povezano.
Koristi se u kombinaciji s Energizing šamponom u borbi protiv opadanja kose, te u kombinaciji s Rebalansing šamponom za rješavanje problema masne kose.

 

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Gdje su dostupni? Dečko ima problema u zadnjih par godina s opadanjem, probali smo sve, čak i Vichy derkos tretman, ali ništa.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Davines drži Petra Granić, salon Etra na Kaptolu, Nova ves 7 i Green deco, Zavrtnica (na ulazu u poslovni kompleks zavrtnica, kod rampe) kod njih se svi tretmani rade s Davines i mogu se kupit za doma

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location