Username *
Password *
Remember Me

Nova linija iz L'Oreal Professionela obogaćena je lipidium kompleksom koji, tvrde u poznatoj kozmetičkoj kući, duboko obnavlja kosu, te je čini svilenkastom i zaglađenom: Absolut Repair Lipidium nudi čak osam proizvoda.

 

LP absolutRepair1 cr
 
Razvijen od L’Oréal Professionnel stručnjaka u Brazilu i testiran na izrazito oštećenoj kosi, ovaj salonski protokol prava je revolucija u 4 koraka. Jedinstvena kombinacija proizvoda koja obnavlja i najoštećeniju kosu dostupna je u tri verzije: 40-minutna usluga te dvije od brze usluge od 10 minuta za obnavljanje oštećene kose.

Frizer nanosi Absolut Repair Lipidium šampon za neposredno obnavljanje, šamponira kosu, ispire je i suši do 80%. Nakon toga nanosi dozu lipidskog koncentrata za obnavljanje Primer Repair Lipidium. Za temeljitu i jednakomjernu raspodjelu aktivnih sastojaka, frizer koristi Steampod na čitavoj površini kose. Zahvaljujući svom sustavu na paru L’Oréal Professionnel pegla omogućava prodiranje i zaključavanje aktivnih sastojaka u vlaknu kose. Nakon ovog ključnog koraka, frizer vlaži kosu i nanosi Absolut Repair Lipidium masku za neposredno obnavljanje. Nakon 5 minuta ispire kosu i nanosi dvofazni serum Sealing Repair Lipidium na vrhove kose kako bi ih popunio i zagladio njihovu površinu. Završava s prelaskom Steampoda po kosi za savršeno zaglađenu kosu.

 

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM

Lijepa glumica Kirsten Dunst lice je nove kolekcije


Poput kože i kosa se sastoji od lipidskih slojeva čija je osnovna funkcija trajna zaštita. Ali kosa često gubi lipide te postaje suha i osjetljiva na vanjske agresija. Potrebni su joj lipidi kako bi stvorila zaštitnu barijeru i osigurala integritet unutarnjih zona kose.

Ekskluzivno u L’Oréal Professionnelu, Lipidium kompleks zamišljen je tako da cilja svaku zonu vlakna kose i obnavlja vlakno i površinu. Ovaj kompleks sadrži phytokeratin i ceramide koji kompenziraju nedostatak međustaničnog cementa. Mliječna kiselina stvara koheziju stanica u srcu vlakna i obnavlja korteks.

 

LP absolutRepair cr