Username *
Password *
Remember Me

Višak kilograma postaje sve značajniji zdravstveni problem, ističu u novootvorenom Centru za liječenje i prevenciju debljine, u zagrebačkom Medikolu. - Pacijentu je omogućena ambulantna podrška i nadzor u borbi protiv viška kilograma, a osim inicijalnog dijagnostičkog pregleda, svaka osoba ima konstantni nadzor liječnika opće medicine. Debljina je jedan od najbrže rastućih svjetskih zdravstvenih problema, stoga je krajnje vrijeme da ga se prestane gledati isključivo kroz prizmu suvišnih centimetara i kilograma. Riječ je o bolesti koja napada sve organske sustave i narušava kvalitetu života, pa je u njezinom liječenju i prevenciji nužan multidisciplarni pristup, kao i liječnički nadzor - istaknula je Dr. Ivija Rajković, voditeljica Centra.

Vacusport
Vacusport


- Tijekom čitavog procesa Centar pacijentu nudi diferencijalnu terapiju debljine prema Weyergans metodi koja uključuje tretmane kao što je aparativna presoterapija, krvožilni i limfnožilni trening, vakumske masaže kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije kože lica i dekoltea novim SPM uređajem, endermološkim masažama te najnoviju lasersku terapiju smanjenja obujma aparatom Zerona - priča Dr. Rajković. - To je prvi laser za preoblikovanje tijela koji uklanja masno tkivo, celulit i zateže kožu bez nuspojava. Kod nas ljudi ne samo da skidaju kilograme, već i mijenjaju životne navike, prihvaćaju sport i zdravu prehranu. Te navike su bitne kako bi i nakon prestanka terapije bili u stanju na zdravi način održavati idealnu tjelesnu težinu - .

 

zerona
Dr. Ivija Rajković, voditeljica Centra za liječenje i prevenciju debljine predstavila je rad na Zeroni


Zdravstvena ustanova Medikol proširila je ponudu i otvaranjem Centra za estetsku medicinu koji nudi brojne nekirurške tretmane. Voditeljica Centra Dr. Irijana Rajković predstavila je najnovije i najtraženije nekirurške zahvate s područja anti-aginga poput mezoterapije, tretmana Restylane filerima i botoxom, kao i tretman Blackberry botoxom koji se na području Hrvatske obavlja jedino u Medikolu. - Unatoč brojnim kontroverzama botox je zbog velike učinkovitosti, brzih rezultata, ali i bezbolnosti tretmana našao svoju primjenu u brojnim granama medicine, dok je u estetskoj medicini i anti-agingu kudikamo najtraženiji tretman. Stoga nam je drago što možemo predstaviti tretman Blackberry botox, namijenjen uklanjanju bora uzrokovanih dugotrajnim gledanjem u zaslone mobitela, a može se obaviti isključivo u Medikolu - izjavila je Dr. Rajković.

Blackberry botox small
Voditeljica Centra za estetsku medicinu Dr. Irijana Rajković


- Prilikom tretmana Botox se u malim količinama aplicira direktno i samo na te bore mrštilice dozvoljavajući da klijent i dalje ima mimiku lica, ali bez vidljivih sitnih bora. Ovim tretmanom garantira se mladenački, svjež, zdrav i odmoran izgled lica - .

Medikol je dijagnostička zdravstvena ustanova danas djeluje kroz Podružnicu u Čakovcu, podružnicu Radnička u Zagrebu te PET/CT centre u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Misija Ustanove je osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu, pružiti brigu, vrijeme i razumijevanje pacijentu te konstantno raditi na usavršavanju znanja, uvođenju novih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka i unapređenju organizacije.

 

Otovorenje novih Centara u Medikolu
Doktorice Rajković i sestre: Irijana i Ivija

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location