Username *
Password *
Remember Me

TEMA: Vječna tema – vječna borba. Ovoga puta Avon kaže da ima rješenje: Intenzivni anticelulitni tretman Cellu Defy iz linije Avon Solutions koji revolucionarnom formulom s ekstraktom karambole razbija masne stanice, sprječava njihovo nakupljanje te aktivira prirodni proces sagorijevanja masnoća.
Ovaj tretman umanjuje vidljivost jastučića na koži te joj vraća prirodnu ljepotu.

TEHNOLOGIJA
Avon je otkrio da kompleks karambole pojačava djelovanje enzima ključnog u staničnom sagorijevanju masnoća. Ujedno, sagorijevanje je zaslužno za razbijanje molekula masti - glavnog izvora celulita - u manje dijelove. Testiranja na modelima ekvivalentnima koži pokazala su da se time trostruko ubrzava prirodan stanični proces sagorijevanja masnoća, a Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom zapravo predstavlja učinkovit lijek, djelotvoran čak i u slučaju tvrdokornog celulita.

INTENZIVNI anticelulitni tretman s karambolom dostupan je u Avonovom katalogu kampanje 4 po cijeni od 55 kuna uz narudžbu bilo kojeg proizvoda iz kataloga.
Osim Intenzivnog anticelulitnog tretmana s ekstraktom karambole, iz linije Avon Solutions dostupni su:
- Anticelulitni tretman za oblikovanje tijela koji učvršćuje kožu i sprječava stvaranje celulita (95 kuna)
- Anticelulitni tretman s trostrukim masažerom koji zaglađuje kožu i umanjuje efekt narančine kore (95 kuna)
- Tretman protiv strija koji zaglađuje i umanjuje njihovu vidljivost (79 kuna) te Gel za toniranje grudi koji ih podiže i učvršćuje (59 kuna)