Username *
Password *
Remember Me

Poznata voditeljica Danijela Trbović i modna dizajnerica Anamarija Brkić postale su zaštitna lica za hvaljeni Philipsov aparat za kućno uklanjanje dlačica, Lumeu, te nakon tri mjeseca korištenja otkrivaju kako im je aparat uvelike pojednostavio pripreme za ljeto. - Nakon 3 mjeseca korištenja Lumee, riješila sam se dlačica na većem dijelu tijela, a one dlačice koje i narastu mjestimično, bile su puno nježnije i tanje, čak i na području bikini zone - ističe Danijela koja uređaj koristi i na ljetnom odmoru bez straha od neželjenih iritacija uzrokovanih suncem. Preko ljeta je tretman dozvoljen minimalno 48 sati nakon izlaganja kože suncu, a 24 sata nakon tretmana koža se ne smije izlagati suncu, te je obvezno korištenje zaštitnog faktora 30+.

 IMG 0678

 

S Lumeom ovo ljeto gušta i Anamarija Brkić, kreativna direktorica brenda A'marie: - Prilikom dizajniranja vodim se time da svaki model omogućava ženi da se osjeća ženstveno i  opušteno. A osim lijepih komada, ženama je potreban i unutarnji osjećaj slobode i samopouzdanja. Zato podržavam i Philips Lumeu i njene rezultate kojima kod žena stvara osjećaj slobode i opuštenosti - .

 

IMG 0656

 

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?
Philips Lumea koristi Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL), inovativnu tehnologiju koja se koristi u profesionalnim salonima za uljepšavanje. U suradnji s najboljim dermatolozima Philips je ovu tehnologiju preoblikovao tako da je pouzdana i također učinkovita za kućnu uporabu. Lumea svojim djelovanjem nježnog pulsiranja svjetla djeluje na korijene dlačica. One na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. Philipsovo istraživanje dokazalo je znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Također, smanjenje gustoće dlačica vidi se od tretmana do tretmana.

 

IMG 0773

 

Tko sve može koristiti Philips Lumea uređaj?
Na aparatu Philips Lumea možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što omogućava nježnu, no ipak učinkovitu uporabu na različitim tipovima kože: bijeloj, bež, svijetlosmeđoj, smeđoj i tamnosmeđoj. Također se prilagođava različitoj boji dlačica: tamnoplavoj, smeđoj i crnoj. Korištenje Lumea uređaja nije preporučeno jedino trudnicama i dojiljama.

 philips-lumea-590-

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Imala sam njihov prastari aparat za depilaciju, Voljela bih imati i ovaj novi!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location