Username *
Password *
Remember Me

Još jedna kolekcija za kosu na suncu stiže iz Indole, ovoga puta radi se o formuli koja stvara barijeru, te štiti lasi od UV zraka, mora, vjetra i svih ostalih štetnih utjecaja a time i, naravno, čuva kvalitetu obojene kose. Jedan od aduta kolekcije, Sun Active Hair Protection Oil, zahvaljujući Climate shield kompleksu s hranljivim uljem marelice, vitaminom E i UV filterom osigurava nevidljivu zaštitu od UV oštećenja. Preporučuje se svakodnevno korištenje za prirodni sjaj, zaglađenost i zdrav izgled kose.

Indola SunActive Range cr

Hair&Body šampon za svakodnevnu upotrebu osvježava, hidratizira i umiruje kosu i kožu izloženu suncu. Svakodnevna upotreba će pojačati hidrataciju kose i olakšati čišćenje od soli, klora i pijeska. Rezultat je regenerirana i sjajna kosa. After Sun regenerator u spreju olakšava raščešljavanje, osvježava, te njeguje kosu nakon izlaganja suncu. Sprječava lomljenje kose te pruža sjaj i mekoću. After Sun tretman može se koristiti svakodnevno za regeneraciju i obnovu sjaja umorne i beživotne kose.

Indola SunActive ProtectOil 100ml cr

CIJENE:
Sun Active Shampoo - šampon za hidrataciju i zaglađivanje kose izložene suncu 300 ml, 65,00 kn
Sun Active After Sun Hair Rescue - regenerator u spreju za zaštitu kose izložene suncu 250 ml, 65,00 kn
Sun Active Treatment - tretman za kosu za intenzivnu obnovu kose i glatki i zaglađeni izgled 150 ml, 66,50 kn
Sun Active Hair Protection Oil - lagani zaštitni uljni sprej za kosu koji hidratizira kosu iznutra 100 ml, 74,50 kn

GDJE KUPITI: U boljim Indola Professional frizerskim salonima, u Hair Shopu, Tuškanova 37, Zagreb ili na www.hairshop.hr

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location