Anti-age krema za muškarce @ Nivea

  Dok su žene već niz godina velike obožavateljice krema koje ublažavaju znakove starenja, odnedavno je u toj kategoriji sve više muškaraca. Iako je njihova rutina njege kože mnogo jednostavnija, i momci žele glatku i lijepu kožu što dulje, naročito ako se radi o licu koje svakodnevno ide pod žilet: brijanje iznimno isušuje kožu, pa to područje postaje dosta osjetljivo.

   nivea open

   

  Krema koju predlaže Nivea ističe se po kreatinu i kofeinu (ekstraktu guarane) koji su idealni za zrelu mušku kožu jer ubrzavaju proces obnove stanica, učvršćuju kožu i ublažavaju bore. Naravno da i njihova koža treba svakodnevnu hidrataciju i brigu, pa ponekad kremu posuđuju od svojih djevojaka i supruga, naročito ako nemaju naviku kupovanja vlastite kreme. No, to postaje sve rjeđa pojava, pošto Nivea i brojni drugi brendovi sve više rade na području muške njege koja je jednostavna, ali konkretna.

  - Nova Active Age hidratantna krema osmišljena je za muškarce koji žele njegu koja im ulijeva povjerenje da čine najbolje što mogu za svoju kožu. Formula s aktivnim sastojcima poput kreatina i kofeina koji jačaju i zaglađuju kožu, pomaže muškarcu izgledati i osjećati se samouvjereno u svojoj koži - izjavio je dr. Jens Schulz, voditelj Nivea Men laboratorija.


  Svi odgovori na jednom mjestu - Pharmacy to go! / Njega muške kože


  NIVEA MEN Active Age Moisturiser

   

  NIVEA MEN Active Age Visual