Username *
Password *
Remember Me

Inspiracija i tema novog poglavlja beauty sage Diorskin je snimanje u studiju, gdje zvijezde poput Natalie Portman dobivaju poseban tretman, ali i savršenu podlogu na licu koje onda izgleda besprijekorno i savršeno glatko. To je igra svjetla i sjene, kažu u Dioru. - Naglašavamo ono lijepo, konturiramo crte lica, otkrivamo zdravi sjaj kože i kreiramo univerzalnu ljepotu - . Sada ne morate biti zvijezda da biste se osjećali kao jedna od njih: Dior je lansirao Diorskin Star Studio, tekući puder koji ima efekt posvjetljivanja, no istovremeno prekriva sve nedostatke.

natalie dior 2

Dior je u novoj kreaciji spojio tehnologiju svjetlosti i umanjivanja svih nepravilnosti na koži, te nam obećavaju prekrivanje svih mrljica i crvenila. Bogat je pigmentima koji ispravljaju ton kože, ali i blistavim česticama koje privlače svjetlost i čine je mekšom. Peter Philips, Diorov glavni vizažist koristio je ove pudere na reviji Cruise 2015., te se pritom služio velikom paletom od čak 14 nijansi. Daje ten prave zvijezde, uređen, skladan, bez neželjenog sjaja, objavio je Dior.

 

dior star studio

 

Kako bi aplikacija bila što kvalitetnija, puder dolazi s ovalnom spužvicom Backstage Blender, koja je u posljednje vrijeme veliki hit u svijetu kozmetike. S njime je aplikacija bolja, lakša, te se troši manje pudera. Pere se pod toplom vodom, te se brzo suši.

 

dior star

 

natalie dior 3

 

dior star studio 2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location