Username *
Password *
Remember Me

INFO
Lydia O'Leary, osnivačica Coverderma, dugo je imala problema s kožom pa je uposlila svoj tim znanstvenika da stvore pudere koji detaljno prikrivaju sve vrste ožiljaka, mrlja, pjegica, strija... I tako je nastala linija Coverderm pudera. Na licu izgledaju prirodno, uz odličnu pokrivenost. 

SASTOJCI
Velika prednost ove linije su i prirodni sastojci, te nekomedogene i hipoalergene formule koje dozvoljavaju koži da diše.

TEKSTURE
Proizvodi imaju vrlo ugodne teksture i lako se nanose, vodootporni su i imaju zaštitni faktor. Pogodni su za svaki tip kože (čak i osjetljivu i kožu sklonu aknama), te dolaze u više nijansi.

LINIJA
- Classic kremasti puder za prikrivanje nesavršenosti
Idealno za sve koji žele prikriti veće nedostatke tena (ispucale kapilare, opekotine, ožiljci...). Vodootporna, hipoalergena podloga koja se lako nanosi i ne začepljuje pore. Sa ZF 30, štiti od UVA i UVB zraka. Dostupna je u 10 nijansi. Sadrži 48% pigmenata, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu koji sadrže do 16% pigmenata, što osigurava maksimalnu učinkovitost pri nanošenju.
CIJENA: 15 ml, 222 kn

- Anti-age korektor za područje oko očiju
Korektor u sticku koji prekriva akne, tamne podočnjake i prištiće. Hipoalergen i vodootporan, za svaki tip kože i dugotrajan (traje cijeli dan). Anti-age sastojci i ZF 30 (štiti od UVA i UVB zraka). Iznimno praktično pakiranje i vrlo lako nanošenje. Dostupan u 6 nijansi.
CIJENA: 6 g, 154 kn

- Perfect face tekući puder za prekrivanje nesavršenosti
Make-up podloga za prekrivanje manjih nesavršenosti na licu (akne, tamne mrlje, vitiligo, pjegice). Vodootporna, hipoalergena i nekomedogena fomula jamči dugotrajnost i odličnu podnošljivost za svaki tip kože. Traje cijeli dan i ima ZF 20 (štiti kožu od UVA i UVB zraka), a zahvaljujući kremastoj teksturi lako se nanosi. Dostupna u 9 nijansi.
CIJENA: 30 ml, 293 kn

- Perfect legs kremasti prekrivajući puder za noge
Za prikrivanje nesavršenosti na tijelu i nogama (proširene vene, strije, flebitis). Vodootporna formula - čak i kada je koža izložena teškim vanjskim utjecajima. Hipoalergen (ne iritira kožu) i nekomedogen, ima ZF 16 (štiti od UVA i UVB zraka). Kremaste je teksture, lako se nanosi i traje cijeli dan. Dostupan u 9 nijansi.
CIJENA: 50 ml, 248 kn

GDJE KUPITI: U ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location