Username *
Password *
Remember Me

Kretanje znači zdravlje, a ponekad nam je potreban i savjet više kako bi se sa sigurnošću i što duže bavili omiljenom aktivnošću. Zato, Farmacia poziva sve zainteresirane sportaše, rekreativce i one koje žele savjet više o prevenciji i rješavanju problema sportskih ozljeda: savjetuje vas dr. Pavao Vlahek u Sportskom savjetovalištu Farmacia, u sklopu zagrebačkog shopping centra Arena na Laništu. 

pharmacy to go sportsko savjetovaliste 9


Uz liječnički savjet saznajte i kako pravilno uzimati dodatke prehrani za vrijeme pojačanih tjelesnih napora uz Miljanu Pavković, farmaceutskog tehničara i višestruku prvakinju Hrvatske u Bodz Buildingu, te iskusni tim farmaceuta.  

Možete se raspitati o potencijalnim sportskim ozljedama, preventivi, dodacima prehrani, ali i samoj prehrani kojom možete ojačati i definirati tijelo, te mu omogućiti da na najbolji način iskoristi svoje zalihe. Ljudi koji se bave sportom, ne samo profesionalci, već i amateri, itekako osjete da je organizam poput sata - zahtijeva određena pravila i prijavljuje potrebu za planskom prehranom. Zdravi obroci osnova su stabilne linije, zato ukoliko još niste, krenite baviti se nekom aktivnošću i dođite u Farmaciju u Arena centru kako biste na vrijeme saznali sve odgovore!

5sportsko savjetovaliste 1-02 cr

Pavao Vlahek, dr.med., je specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije i radi u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice gdje se bavi rehabilitacijom ozljeda moždine kralježnice, a područje interesa su mu i prevencija te liječenje ozljeda sportaša, dijagnostički ultrazvuk muskulo-skeletnog sustava i manualna medicina.
Sudjeluje u raznim projektima promocije zdravog načina života. Od početaka je aktivan u Adidas školi trčanja, te kao liječnik raznih sportskih klubova. I sam se rekreativno unatrag 15 godina bavi trčanjem, biciklizmom  i triatlonom, a u više je navrata sudjelovao na raznim maratonskim i triatlonskim utrkama u zemlji i svijetu. Koautor je knjiga o cestovnom trčanju i triatlonu, te predavač na Sveučilištu Sjever u Varaždinu.

nutri 93

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location