Username *
Password *
Remember Me

Ljeto nam se vratilo, pjevamo ovih dana! No, s njime, s tim divnim sunčanim vremenom, sjetili su nas se i komarci kojih je ovih dana gotovo kao usred kolovoza, stoga uz prijedlog da sljedeći vikend provedete u prirodi, dodajemo i upozorenje za zaštitu kože od uboda. Dipterol će vas zaštititi ne samo od dosadnih komaraca, već i krpelja koji nam mogu donijeti brojne komplikacije. No, nema potrebe za brigom jer Dipterol nudi njegu za velike i male.

Farmacia - koja mi je najbliža?

FRIDAY REFRESH PH TO GO DIPTEROL

Dipterol Extra Active osigurava produljeno djelovanje zaštite i do 6 sati, a podlinija Active Natural sadrži prirodne sastojke, citronelu i aloa veru i posebno je pogodna za zaštitu i njegu djece.
Proizvodi ne izazivaju alergije i ne nadražuju kožu. U dodiru s kožom stvara se tanki nevidljivi film otporan na trljanje, brisanje i znojenje.

Dipterol-kremaDipterol-Spray


Dipterol je učinkovit i visoko kvalitetan brand repelenata koji odbijaju komarce i druge kukce. Rezultat je znanja, iskustva i inovativnosti domaćih stručnjaka, praćenja razvoja znanosti,tehnologije i zahtjeva stručnjaka koji se bave očuvanjem okoliša te visoko kvalitetnih sirovina. Razvojem znanstvenih spoznaja, prirodnih supstancija i mirisa nastala je tehnološki napredna generacija kozmetičkih proizvoda koji brinu o ljudskom zdravlju i okolišu, pogodni su za odrasle i djecu i dodatno štite od prenosivih krpeljnih bolesti, kao što su meningocefalitis i borelioza.     

Dipteroli se nude u četiri oblika: spreju, stiku, losionu bez potisnog plina i kremi za nepokrivene dijelove kože.

 

Dipterol-stick