Username *
Password *
Remember Me

- Od svih retro stvarčica koje doživljavaju renesansu brijaći sapuni imaju najveću prednost. Naravno, ako pretpostavimo da imate bradu.  Unatoč tome što su godinama marginalizirani pred naletom krema i pjena za brijanje, sapuni zapravo daju bolji efekt prilikom brijanja. Muškarci to jako dobro znaju - priča Dalibor Jakuš, osnivač i vlasnik brenda Barba, kojeg je javno namijenio muškarcima, a potajno se nada da će ga koristiti i žene (što se zapravo i ostvarilo…).

IMG 4314 cr

Prvo je Barba napravio bedževe, pa rokovnike, pa torbe, a sada nam ulazi i u kupaonicu, s jesenskom kolekcijom sapuna koji su napravljeno tehnologijom hladnog postupka, suše se tri do četiri tjedna, a dodana su mu mirisna ulja pamuka, verbane i bergamota.

IMG 4262 cr

Osim brijaćih sapuna, Barba novost su i sapuni za tijelo! - Postoji taj nostalgičan užitak u jutarnjem ritualu brijanja, u potkošulji pored zrcalom, baš onako kako što su to naši djedovi činili davno. Brijanje sa sapunima znači da to ne moramo raditi svaki dan.  Novi sapuni iz Barba kolekcije su podsjetnik kako se može uživati i u malim stvarima - ističe Jakuš.

Novi dodaci iz Barba kolekcije, sapuni za brijanje i sapun za tijelo dolaze zajedno s posudama od glineu raznim pastelnim nijansama. Da, baš pravi retro doživljaj!

IMG 4281 crIMG 4286 crIMG 4297 crIMG 4326 crIMG 4343 crIMG 4370 cr