Username *
Password *
Remember Me

- Lijepa je svaka njegovana žena: stvarno vjerujem da su njega, kroz godine i ulaganje u skincare još od mladih dana velika i isplativa investicija u sebe i vlastitu ljepotu. Upravo zato smo osnovali DermaCare centar, spoj njege kože i kose s vrhunskim preparatima koji su odnedavno prisutni i u Hrvatskoj - istaknula je danas na svečanom otvorenju centra njegova vlasnica Jelena Batić.

 Amazing Base Open cr
- No, najvažnije je zdravlje, pa smo se pri osmišljavanju koncepta vodili za time: radimo s proizvodima Dermalogica i mineralnim make-upom Jane Iredale, a za kosu tu je kolekcija Chi, bez amonijaka, parabena i svih onih supstanci koje ne želimo da nam prodiru u kožu. Art direktor za hair styling je poznati frizer Ivica Palinić, a u našem timu centra je i iskusna  vizažistica Marijana Gluić. Make-up također radi Sabina Šarić Novak, dok se kosom osim Ivice bavi i Korana Patafta. Tretmane lica i tijela profesionalnom linijom proizvoda pruža Dermalogica tim kojeg čine Sanja Pavičić, Anemari Barić i Amela Ćorić - .

Anita za DermaCare 3 cr
Kampanju DermaCare "urbanih ratnica" s Anitom Dujić i Antonija Blaće stilski potpisuju modni fotograf Goran Matijašec te stilist i frizer Ivica Palinić koji će svojim stručnim savjetima pomagati korisnicama centra


Već 25 godina linija proizvoda Dermalogica nastaje u International Dermal Institutu bez štetnih i iritirajućih sastojaka koje kombiniraju vrhunski stručnjaci. Brojna istraživanja omogućuju predviđanje trendova, ali i nove mogućnosti u njezi kože. Jedna od njih je Face MappingTM, revolucionarna metoda koja omogućuje analiziranje svakog dijela lica i prilagođavanje njege svakom pojedinom klijentu. Inovativne formule potpisuje tvrtka Farouk Systems čiji je utemeljitelj prvi u svijetu proizveo boje za kosu bez amonijaka, a boje za kosu Chi ne sadrže ni PDD (parafenilendiamin). Chi proizvodi su se koristili i tijekom snimanja serijala „Seks i grad“, „Dva i pol muškarca“, i filma „Djevojka na zadatku“.

Antonija za DermaCare 1 cr


Biosilk proizvodi za obojanu kosu, hidrataciju i volumen novost su na hrvatskom tržištu i imaju rješenje i za najzahtjevniju kosu. Bez sulfata i uz sastojke poput ulja marakuje, prirodne svile i kvinoje zaglađuju kosu i daju joj nevjerojatan sjaj. Proteini svile sadrže čak 17 od 19 aminokiselina koji se nalaze u kosi zbog čega je djelovanje ovih proizvoda neupitno. U liniji za obojanu kosu su sastojci poput rooibosa, ogrozda i bambusa koji zadržavaju postojanost boje i ujedno njeguju i hrane vlasi.  

Antonija Blace Jelena Batic Anita Dujic Veljaca
Antonija Blaće i Anita Dujić u društvu vlasnice DermaCare centra Jelene Batić


Jane Iredale je utemeljila istoimenu liniju make-up proizvoda, a estetsku industriju prva je opskrbila proizvodima na bazi minerala jer je ženama željela ponuditi proizvode koji će ponajprije pomoći u održavanju zdrave i lijepe kože. Danas Jane Iredale kozmetiku preporučuju brojni dermatolozi, ali i estetski kirurzi diljem svijeta kako bi naglasili prirodnu ljepotu kože. Kako biste isprobali zdravu kozmetiku posjetite make-up bar, a stručnjaci će vam otkriti i posebne tajne postizanja prirodnog izgleda. Za one koji žele više, u Jane Iredale make-up sobi održavaju se individualne make-up škole uz koje svatko može postati svoj vizažist. 

 Dermalogica-Ultra-Calming cr

 

LipStick Group HiRes 006 cr

 

 

CHI44 N-1 crCHI44 N-3 cr

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location