Username *
Password *
Remember Me

Danas samo u Europi više od 50 milijuna ljudi pati od kože sklone atopiji: ovaj tip izrazito suhe kože postaje sve veća briga odraslih i djece diljem svijeta te se u posljednjih 50 godina u razvijenim zapadnim zemljama pojava kože sklone atopiji udvostručila - objavio je La Roche-Posay povodom lansiranja nove generacije balzama Lipikar Baume AP+, koji pomaže koži vraćati lipide te djeluje protiv iritacije i svrbeža.

Lipikar Baume Texture


Proizvod sadrži novi aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji  sudjeluje u ponovnoj uspostavi ravnoteže  kožnog mikrobioma te očuvanju zaštitnu funkciju kožne barijere. Pored trenutnog umirenja kože, Lipikar Baume AP+ pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju te je osjetljivoj koži vraćena dugotrajna ugoda.
Formula je također obogaćena Niacinamidom i karite maslacem te sadrži minimalan broj sastojaka posebno prilagođenima osjetljivoj koži. Nova tekstura brzo se upija, nemasna je i neljepljiva te kožu čini mekom i pruža joj dugotrajnu ugodu. Proizvod je primjeren za izrazito suhu kožu beba, djece i odraslih, kožu sklonu svrbežu, kožu sklonu atopiji te ga je potrebno nanijeti jednom dnevno na tijelo i/ili lice.

Lipikar Baume AP Tube cr


Mikrobiom je ime za grupu mikroorganizama i bakterija koji nastanjuju naše tijelo i nalaze se na površini kože. Kroz inovativnu studiju La Roche-Posay  je uspio dokazati da je sastav mikrobioma atopične kože značajno izmijenjen tijekom intenziviranja simptoma: Raznolikost mikrobioma (raznolikost bakterija) je pokazatelj zdrave kože.  Kod atopičnih pacijenata raznolikost mikrobioma na koži je slabija no kod zdravih osoba te je niska bakterijska raznolikost pokazatelj atopije i povezana je s ozbiljnošću atopijskog dermatitisa. Studija dokazuje da kada govorimo o koži sklonoj atopiji možemo zaključiti da je raznolikost bakterija značajno viša na područjima bez lezija ( „zdrava koža“ bez simptoma atopije) nego na područjima izbijanja kod atopičnih pacijenata.

CIJENA: 119,73 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

Lipikar Baume AP cr

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Obozavam proizvode iz Lipikar linije. Doslovno spasavaju moju kozu zimi.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location