Username *
Password *
Remember Me

TEHNOLOGIJA
Nakon više od 40 godina proučavanja i istraživanja podmorskog svijeta, kozmetička kuća Thalgo može se pohvaliti iznimno kvalitetnim anti-age formulama koje njeguju, štite i blage su za kožu.

LINIJE
- Kolagen
Za zaglađivanje prvih znakova starenja - za žene iznad 25 godina koje žele zagladiti prve bore, intenzivno hidratizirati i obnoviti ten. Nakon nanošenja koža je glatkija, a lice djeluje odmorno.

Kolagen krema
24-satna njega za zaglađivanje bora. Već drugi dan nakon što ste nanijeli ovu reparativnu i zaglađujuću, ultra-hidratantnu kremu, fine linije i borice su manje vidljive. Nanjeti ujutro ili navečer, samostalno ili nakon koncentrata.
Cijena: 346 kn

Kolagen koncentrat
Ovaj visoko koncentrirani serum trenutno zaglađuje bore u nastajanju. Fina tekstura ostavlja mat i baršunasti finiš. Nanijeti prije kreme kao mjesečni tretman. Ponoviti nekoliko puta godišnje.
Cijena: 306 kn

- Hijaluron
Za zaglađivanje i popunjavanje bora - za sve žene od 30. godine s vidljivim borama. Linija daje trenutni zaglađujući efekt te popunjava bore iznutra. Nakon nanošenja bore su puno nježnije, a koža je vidljivo obnovljena.

Hijaluronik filer
Vrlo precizni punjač za duboke bore. Koncentriran u morskoj hijaluronskoj kiselini za visoku preciznost „plump“ efekta, nanosi se u srž najizraženijih bora za trenutni zaglađujući efekt.
CIJENA: 277 kn

Hijaluronik krema
Izvrsne obnavljajuće snage, ova krema gotovo briše fine bore i popunjava one duboke. Nanijeti ujutro i/ili navečer, samostalno ili nakon Hyaluronic  preciznog filera.
CIJENA: 375 kn

Hijaluronik maska
Profesionalna maska sa izuzetnim efektom zaglađivanja i popunjavanja bora. Idealno za korištenje jednom tjedno - ostaviti da djeluje 20 minuta.
CIJENA: 277 kn

- Silicijum
Za popunjavanje i učvršćivanje kože. Intenzivna linija za žene čija koža nema tonusa i čije crte lice više nisu idealno definirane. Tretman za žene s dubokim borama i za učvršćivanje kontura lica i vrata. Korištenjem koža se restrukturira iznutra te joj se vraća tonus i elastičnost. Crte lica postaju zaglađenije, a ten je ponovno blistav.

Silicijum krema
Popunjava bore iznutra, hrani kožu i vraća joj čvrstoću, istodobno iznova oblikujući konture lica.
CIJENA: 444 kn

Silicijum koncentrat
Intenzivni proizvod koji iznova učvršćuje i oblikuje. Ovaj visoko koncentrirani serum povećava efekt kreme za podatan i baršunast finiš na koži.
CIJENA: 489 kn

Silicijum ekstrakt (za lice & vrat)
Učvršćujuća i oplemenjujući ekstrakt koji specijalno oblikuje konture lica i vrata. Djeluje na korekciju bora i ima efekt učvršćivanja. Nanositi prije koncentrata ili kreme.
CIJENA: 346 kn

GDJE KUPITI: Mueller na Trgu bana J. Jelačića, Garden Mall i Martimex na Britanskom trgu, Ilica 73, sve Zagreb.
Profesionalni tretmani Thalgo kozmetike nude se u kozmetičkim salonima za profesionalnu njegu lica i tijela.