Username *
Password *
Remember Me

- On je moje tajno oružje. Koristim ga na snimanjima, na tjednu mode, na svojim klijenticama, svakodnevnim ženama, i naravno na sebi, naročito kad sam cijeli dan u pokretu. Odličan je za sve tipove kože, od masne do suhe, te se može koristiti za cijelo lice ili samo za neki dio. Kako ga ne voljeti? - ističe Bobbi Brown o legendarnom Skin Foundation Sticku koji je prvi puta predstavila 1992. godine, a sada je on dobio još bolju, novu formulu.

Foundation Sticks New CMYK cr

Lagana i kremasta tekstura može se nanositi prstima ili spužvicom, ovisno o željenom efektu. Nova formula donosi višeslojnu translucent bazu koja optimizira ton kože i ujednačava ga, te sadrži shea butter u ekstrakt masline. Umanjuje vidljivost pora i donosi svjež, prirodan izgled kože. Brzo se adaptira koži, ovisno je li ona suha ili masna. Daje vlagu i sprječava isušivanje tijekom dana u svim uvjetima.

Kod nas je dostupan u 13 nijansi: Porcelain, Warm Ivory, Sand, Cool Sand, Warm Sand, Beige, Cool Beige, Warm Beige, Natural, Natrural Tan, Warm Natural, Golden Natural, Warm Honey.

CIJENA: 409 kn

GDJE KUPITI: u Douglas parfumerijama Trg bana Jelačića i Arena centar, te u parfumeriji Anabella u Splitu, shopping centar Joker.

 

1 kate-upton-presentation-as-skin-foundation-stick-by-bobbi-brown

Kate Upton

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location