Username *
Password *
Remember Me

I to uspješnih - Nikel kao jedan od najačih hrvatskih brendova, ne samo u kozmetičkom segmentu, već i šire, može se pohvaliti s više od dvadeset osvojenih nagrada u Evropi, a nedavno su dobili još jednu zlatnu medalju, prije dva tjedna u Londonu. Vidno uzbuđena i još uvijek pod dojmom, sinoć je magistra farmacije i osnivačica brenda Mirjana Brlečić u vlastitom prostoru Priroda liječi, na proslavi deset godina brenda, izjavila kako je jedan od najboljih sastojaka njezinih proizvoda - ljubav. - Ljubav pokreće sve, pa i ovaj posao… a zašto je baš naša ruža osvojila zlatnu medalju? Naravno, nije to ni prva ni zadnja krema od ruža, no naš je set, koji sam osmislila za desetu godišnjicu Nikela, svakako poseban po određenim formulacijama, jer mnogo toga stoji iza te osvojene nagrade, a proizvodi su krajnji rezultat - .

NIKEL7


- Ruža je kraljica ne samo mirisa, već ona nosi u sebi brojna ljekovita svojstva. Set ruža nudi četiri proizvoda za hidrataciju, regeneraciju, anti-ageing i prevenciju foto starenja. Ponosna sam i na činjenicu da imam nasljednicu, kći Niku Dolenčić koja radi s nama - izjavila je magistra Brlečić.

set ruza


Ključni sastojci:
- ruža iz Damaska (Rosa Damascena) intenzivno hidrira i umiruje kožu,
- ruža iz švicarskih Alpa (Rhododendron Ferrugineum) štiti kožu od UV oksidativnog stresa, jača otpornost kože i štiti je od prijevremenog starenja (anti-aging i prevencija foto-starenja)
- divlja ruža (Rosa Canina) izvanredno obnavlja, hrani i energizira kožu, vraća joj ravnotežu i štiti je od isušivanja.

 


NIKEL3

 

nikel ruza 2

 

NIKEL5

ruza 151425

NIKEL2

.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location