Username *
Password *
Remember Me

Oduševljeni strašću svojih botaničara prema korisnim osobinama biljaka, Laboratoriji Klorane su prije više od 45 godina razvili liniju proizvoda na biljnoj bazi za njegu kose, znanstveno dokazane učinkovitosti i sigurnosti, a sinoć su njihovi suhi šamponi, među kojima je i onaj tonirani, predstavljeni u zagrebačkom Velvetu, što su pozdravile brojne obožavateljice ovih proizvoda. Od zobi do kininovca, od koprive do naranče, Laboratoriji Klorane istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili nam biljne ekstrakte koji odgovaraju na specifične zahtjeve pojedinih tipova kose.

KLORANE33

Razvijen iz patentirane tehnologije i jedinstvenih znanja i vještina, suhi šampon temelji se na kombinaciji mikroniziranih prašaka prirodnog podrijetla. Njihov odabir i uravnotežena kombinacija osnova su kvalitete proizvoda. Gustoća i osobita finoća prašaka jamči maksimalnu moć upijanja, vrlo mali ostatak na kosi i optimalno uklanjanje eventualnog viška proizvoda četkanjem kose.

glazbena diva Tereza Kesovija i Sanja Benco
Glazbena diva Tereza Kesovija i Sanja Benco, voditeljica zastupstva Pierre Fabre


KLORANE KRISTINA
- Oduševljena sam novim suhim šamponom Klorane, koji je idealan za svaku priliku kada ste u žurbi ili nemate priliku oprati kosu i izgledati kao da ste od frizera. Preporučila bih ga svima -  izjavila je glumica Kristina Krepela.

KLORANE DEMONSTRACIJA
Demonstracija aplikacije - u samo par minuta kosa je kao preporođena!

KLORANE DARIA I NATASA
Glumice Daria Lorenci i Nataša Dangubić

KLORANE

Laboratoriji Klorane iskoristili su originalnu i patentiranu formulu suhog šampona sa zobenim mlijekom i mikroniziranim upijajućim prašcima te joj dodali mineralne pigmente, kako bi je prilagodili primjeni na tamnoj kosi.

KLORANE2