Username *
Password *
Remember Me

Ekskluzivna linija kozmetike Dr. Stribor, predstavljena je sinoć u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, gdje su, u kazališnoj atmosferi dvorane Gorgona, tvorci kozmetike - Stribor, Ana Junković, Maja Glamuzina i Dubravka Gabrić, uz plesače Masa Dance Company te nakit akademskog kipara Ivana Midžića, izveli zanimljiv performans, objasnivši od kuda dolazi ideja za novu - zlatnu liniju. A ta ideja, pronađena je u najcjenjenijim i najluksuznijim sastojcima koje još od davnina daje priroda. Njih je danas, uz vrhunsko ljekarničko znanje, moguće pretočiti u dragocjene kapi seruma, boostera i tonika.

dr stribor zlato
U novoj liniji, koja se i vizualno razlikuje od temeljne, svojom prepoznatljivom crno-zlatnom ambalažom, nalazi se pet iznimnih proizvoda: Serum Srebro-Zlato s hijaluronskim kiselinama, Uljni Booster, Tonik Zlato&Ruža, Tonik Germanij&Neroli te Tonik Cink&Neroli.

Serum Ag-Au/CP - spoj je najboljeg iz organskog i neorganskog svijeta - futurizam s pedigreom drevnog. U njemu su spojene tri biotehnološke hijaluronske kiseline i prirodni biljni gel koji čuva svježinu korijena biljaka. Oni zajedno čuvaju svježinu vode na Vašoj koži i potiču kožu u obrani od nepovoljnih utjecaja okoliša, dajući joj čvrstoći. Sadrži obilje faktora koji dodatno ovlažuju kožu: natrij-PCA i glicerol, soligel, visokomolekulske hijaluronske kiseline, esencijalnu vodu ruže i rijetke elemente – koloidno zlato najkvalitetnijeg svjetskog proizvođača oligoelemenata laboratorija Catalyans, te srebro – neprijatelja bakterija, a prijatelja kože, ujedno i konzervans. Koristi se samostalno, kao podloga Boosteru ili u kremi.

Dr Stribor serum Ag PR


Uljni Booster (Echium Gamma) – u nastanku ovog seruma korišteno je matematičko i biokemijsko modeliranje što je dalo značajke koje sadrži slovo Gamma. Gamma tokoferol – iz ulja sjemenki borovnice, Gamma tokotrijenol – iz ulja sjemenki američke brusnice, Gamma linolenska kiselina - iz ulja trputaste lisičine. Također korišten je i vitamin E kao kompleks (a ne jedna molekula) za njegu kože i stabilnost ulja, zatim macerat gotu kole – za regeneraciju kože te karatenoidi iz pulpe pasjeg trna. Tekstura je ugodna jer je odabran ekološki pojačivač apsorpcije koji ne remeti fini biokemijski balans. Booster se nalazi u visokokvalitetnom staklu koje ne propušta svjetlost, a reaktivni procesi kisika zaustavljeni su CO2 ekstraktom ružmarina i prirodnim tokoferolima. Koristi se blagim tapkanjem, za suhu je kožu, prije ili nakon kreme.

dr stribor slato 2

 

Tonici - zaboravljeno su zlato kozmetike. Osnovni sastojak su oligoelementi i toliko rijetke esencijalne vode. Tonici su najsvestranija kozmetika te mogu biti osvježenje koži u bilo kojem godišnjem dobu, nježni način čišćenja, vodena podloga kremama ili uljnim i hijaluronskim serumima. Svi tonici su konzervirani isključivo srebrom kako bi bili u skladu s drugim oligoelementima koje sadrže. Koriste se - sprejanjem po licu ili us pomoć kozmetičke vate. 

Tonik Zlato&Ruža kombinacija je prirodnih ovlaživača, natrij-PCA i glicerola, daje koži osjećaj glatkoće.

Tonik Germanij&Neroli: neroli je kralj eteričnih ulja, kako cijenom tako i parfemskom finoćom mirisa.  Prvi na tržište uvodimo oligoelement germanija da pomogne koži izložene vanjskom i unutrašnjem stresu.

Tonik Cink&Neroli sadrži dva glavna sastojka. Prvi je azeloglicin koji pomaže ne samo masnoj koži sklonoj aknama, već i koži s problemom hiperpigmentacije. Drugi je oligoelement cink koji nježno regulira lučenje masnoće u koži bez da ju isušuje. Radi esencijalne vode nerolija i ovlaživače kože, tonik je odličan za suhu i masnu kožu - podvig koji je teško objediniti u jednom proizvodu.

 

dr stribor tim i lana

Magistre Ana Junković i Maja Glamuzina, inžinjerka Dubravka Gabrić te dr. sc. Marković, udruženi pod znakom Bioteka Zagrebačke županije na tržište donose spoj vrhunskog ljekarničkog znanja i iskustva, uz najbolje sastojke za njegu kože. Magistre nose nakit Ivana Midžića, poznatog akademskog kipara. Promociju su podržali župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, ravnateljica Ljekarni Zagrebačke županije Zvjezdana Dobrinčić, a događanje je vodila Lana Pavić, ujedno organizatorica događanja.

Nakon uspjeha prve, temeljne linije prirodnih, besparabenskih krema za njegu kože lica i tijela, a koje čine kreme Ruža&Argan (krema za suhu kožu), Vanilija&Naranča (krema za normalnu kožu), Dermaplanta (balzam osam biljaka za zacjeljivanje kože) te SOS krema (namjenjena izrazito suhoj - atopičnoj koži), stručnjakinje Ljekarni Zagrebačke županije te dr. sc. Stribor Marković ovime su napravili novi korak u razvoju hrvatske kozmetike Dr. Stribor. Promociju su podržali župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, ravnateljica Ljekarni Zagrebačke županije Zvjezdana Dobrinčić, a događanje je vodila Lana Pavić, ujedno organizatorica događanja.

 

dr stribor event 4

 

dr stribor event

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location