Username *
Password *
Remember Me

Neki je dan u Prelogu održana završna svečanost Niveinog projekta Neka odrastanje bude dječja igra na kojoj je predstavljen novoopremljeni kutak za igru Društva Naša djeca Prelog Geppettov kutak snova koji je uređen i opremljen uz pomoć vrijedne donacije koja zadovoljava sve dječje potrebe i želje te omogućuje kvalitetnije uvjete za igru, druženje i kreativne aktivnosti. 

Otvaranje novoopremljene djecje igraonice

Na svečanosti je predstavljen i Zbornik s preko 200 najoriginalnijih dječjih poruka odraslima koja su na poseban i iskren način otkrila svoja razmišljanja o obitelji, ljubavi, igri, prijateljima i svijetu koji ih okružuje.

Brankica Mezga i Magdalena Mlinar Blaic
Brankica Mezga i Magdalena Mlinar Blaić

Nivea ovih dana predlaže i ekstra njegu tijela - mlijeko za tijelo, in-shower regenerator za kožu koji se ne ispire, sastojke poput bademovog mlijeka i drugih hidratantnih formulacija. Podsjećaju na važnost hidratacije jer suhi zrak u grijanim prostorima isušuje našu kožu, dok tuširanje vrućom vodom čini slično - stoga, uživajmo u njezi tijela brzoupijajućim formulama koje su bogate hranjivim sastojcima…

NIVEA In-ShowerMilk frontalNIVEA CremeCare crNIVEA Q10 Firming Body Milk cr

 

NIVEA Creme

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location