Username *
Password *
Remember Me

L’Oréal Paris predstavio je prije nekoliko dana u Zagrebu novo suho ulje za lice Nutri-Gold Extraordinary, u društvu poznatih dama i velikih obožavateljica ove formulacije, Jelene Veljače, Kristine Krepele i Ane Begić. Radi se o suhom ulju koje se koristi samostalno ili uz kremu, a rezultati su meka i glatka, dugotrajno nahranjena koža. 

NUTRIGOLD OIL


Ulje sadrži spoj osam esencijalnih ulja: lavanda, ružmarin, geranij, naranča, ruža, kamilica, mažuran i lavandin doprinose hidrataciji i hranjenju kože te ona postaje meka, čvršća i blistava. Ima ugodan miris i nježnu teksturu. Uz ulje dolazi i krema koja dodatno hrani i vlaži kožu te joj daje osjećaj ugode i mekoće. Sadrži ulje lavande i ružmarina te ekstrakt jasmina.jelena veljaca ana begic
Koža glumica radi brojnih make-up promjena treba posebnu njegu: Jelena Veljača i Ana Begić


Suho ulje za lice idealno je nanositi masažnim pokretima jer na taj način dodatno potičemo cirkulaciju i omogućavamo koži da bolje iskoristi sastojke. Može se zapravo koristiti u kombinaciji s bilo kojom kremom, stoga se preporuča kao jutarnji, večernji ili ritual tijekom dana, kad se vratimo kući s posla. Koži daje osjećaj ugode i mekoće jer se brzo upija i hrani kožu. Nutri-Gold Extraordinary krema košta oko 74,50 kn, a Nutri-Gold Extraordinary ulje oko 82,90 kn.

Foto: John Pavlish

kristina krepela1
Kristina Krepela

IMGP5360IMGP5571

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location