Nuxe Body njega protiv celulita

  PRVO morate definirati kakav tip celulita imate.
  Oku vidljiv celulit obilježava karakterističan, jamičast izgled »narančine« kože te natečenost tkiva, a u težim slučajevima i bol na pritisak.
  Takav celulit zovemo ukorijenjeni ili tvrdi celulit, koji se sastoji od uskladištene masnoće i tekućine koja se zadržava u tkivima. Najbolji način borbe protiv njega je masaža zahvaćenog područja.
  Za razliku od tvrdog, meki ili adipozni celulit u principu čine masne naslage na tijelu, bez zadržavanja tekućine. Protiv ovog, najčešćeg tipa celulita, najbolji način borbe čini stimulacija razgradnje masnoća kroz tjelovježbu i adekvatnu njegu.

  Ulje za oblikovanje tijela
  Nuxe stručnjak za masažu protiv tvrdog celulita: obogaćeno s 10 esencijalnih ulja ( cedar, cedrol, grejp, ružmarin, smilje...). Stimulirajući eliminaciju vode i toksina ovo ulje smanjuje natečenost tkiva i karakteristične jamice na koži.  

  3 biljna ulja (sezam, lješnjak i makadamija) njeguju kožu i omogućavaju ugodnu masažu te u kombinaciji s ekstraktom kakaa oslobađaju uskladištenu masnoću.

  Ovo bogato ulje idealno je za svakodnevnu primjenu na trbuhu, bokovima i stražnjici, kao i za primjenu prilikom anticelulitne masaže.

  Bez parabena. Sadrži čak 99% sastojaka prirodnog porijekla.

  CIJENA: 241,66 kn

  Serum za oblikovanje tijela
  - Stručnjak za borbu protiv masnih naslaga
  Ova znanstvena inovacija pruža  trostruko djelovanje na smanjenje uskladištenog masnog tkiva.

  Već nakon nanošenja, optički korektivni pigmenti trenutno zaglađuju površinu kože čime ona poprima gladak i zategnut izgled.

  Polifenoli kakaa u kombinaciji s prirodnim kofeinom aktiviraju oslobađanje uskladištene masnoće, dok ekstrakt biljke Yacon usporava nakupljanje i skladištenje masnoća. Mikroalge stimuliraju prirodne mehanizme zaslužne za izgaranje masnoća, a brazilska mimoza te ekstrakt žutog ražinca oblikuju struk, bokove i bedra.

  Bez parabena. Sadrži 94% sastojaka prirodnog porijekla.

  CIJENA: 235,44 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama