Username *
Password *
Remember Me

Adonia Europe, učinkovite formule na bazi biljnih matičnih stanica, od kojih je posebno poznata Athena 7 minute lift (koriste je brojne holivudske zvijezde prije crvenog tepiha) imat ćete prilike upoznati sutra, četvrtak 5. veljače 2015., u 20 sati u zagrebačkom Supercafféu, na promociji La Famme salona Anel, u sklopu show programa Diamond Soul Factory - Croatia. 

adonia athena 


Popularne kreme ekskluzivno nudi zagrebački salon Anel, a Ana Kuštre, vlasnica salona, ističe kako su klijentice i više nego zadovoljne. Tretman za lice kremom Athena 7 minute lift košta 40 kuna, a s vratom i dekolteom 60 kuna. S obzirom da kreme koštaju između 700 i 1000 kuna, ovo je uistinu dobra ponuda. – Klijentice dolaze prije nekog važnih događanja, krema drži 24 sata, tijekom kojih je lifting učinak i brisanje bora vrlo očito. Tretman je kratak, što izuzetno vole, a i cijena im se jako sviđa – otkriva Ana Kuštre. Ove su kreme nedavno stigle u Hrvatsku, a kupiti ih se može i u samom salonu.

adonia 02 02


Osim 7 Minute liftinga, u ponudi su i Stemulift Serum, Lash Alive za rast trepavica i Stemu Tone za oblikovanje tijela. Kreme su dermatološki i klinički ispitane, funkcioniraju zahvaljujući organskim sastojcima, te nemaju parabena ni sulfata.

 

Adonia Athena 7 Minute Lift