Username *
Password *
Remember Me

Noviteti se fokusiraju na anti-age djelovanje, od seruma, preko šampona do svakodnevne kreme za ublažavanje nastanka bora… Elizabeth Arden Future Ceramide Caplet Serum luksuzan je proizvod za ublažavanje bora i ujednačavanje tena, Pantene je unaprijedio Aqua Light i Intensive Repair linije, Vichy donosi Liftactiv Supreme kremu koja pruža lifting učinak, dok je Juvena lansirala detoksifikacijsko ulje za čišćenje lica. 

e arden


Elizabeth Arden Future Ceramide Caplet Serum obogaćen je moćnim sastojcima koji pomažu koži da se ujednači, da smanji vidljivost pora, ojača barijeru i zaštitu, te bolje podnosi stresove tijekom dana. 

 

juvena

 Phyto de-tox - vrlo aktivnu kombinaciju detox biljaka s avokadovim proteinom, stanicama kvasca i jedinstvenim kompleksom na biljnoj bazi aktivnih tvari, Juvena je ujedinila s ekskluzivnom Skinnova SC tehnologijom za potporu kože, vlastitom razgradnjom oštećenih dijelova stanica koja istovremeno revitalizira kožu. Blaga esencijalna ulja čiste dubinski i čine kožu gipkom.

 

pantene novi

Pantene Pro-V uvodi šampone s formulom najnovije generacije. Klinički dokazana formula sprečava oštećenja koja nastaju djelovanjem minerala sa snažnim oksidativnim svojstvima, kao što je bakar. Stručnjaci Instituta za istraživanje kose Pantene Pro-V analizirali su djelovanje 8.000 pranja na 1.200 uzoraka kose i otkrili da je neovisno o obliku, dužini ili etničkom porijeklu, svačija kosa podložna utjecajima oksidativnih minerala, posebice bakra.

 

Liftactiv Supreme cr


Vichy Liftactiv Supreme nova je progresivna njega za korekciju bora i čvrstoće kože koja pruža lifting učinak iz dana u dan. Liftactiv Supreme njega pomoću „day proof“ tehnologije te 3-d optičkog zaglađivanja omogućuje borbu protiv starenja tijekom dana te dugoročnog starenja kože lica: pruža trenutan dojam zaglađene i ujednačene površine kože. Adenozin zaglađuje kožu, dok kofein djeluje protiv znakova umora i gubitka sjaja.

 Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location