Username *
Password *
Remember Me

Britanski brend I Love… predstavljen je jučer na ITGirl blogerskom druženju u zagrebačkom Everetu - okupljene su uživale u neodoljivim mirisima i ekstraktima balzama za usne sa shea maslacem, kremi za ruke s kokosovim uljem, sapunima s vitaminskim kompleksom… Brend I Love… nudi i liniju za tuširanje obogaćenu neodoljivim ekstraktima manga, papaje, kupine, maline, jagoda, slatke kreme. Pakiranja su u znaku ljubavi i srčeka, pa cijela ta priča ima jedan romantičan, girlie predznak.

I love ItGirl event 9


I Love… formule nisu testirane na životinjama, a promoviraju ugodu u vlastitoj kupaonici, kako ističe sam osnivač i stručnjak za mirise James Brown, koji je sve skupa pokrenuo 2008. godine. Ideja, ali i realizacija svidjeli su se i samoj Kraljici Engleske koja mu je dodjelila Queens award za poduzetništvo za međunarodnu trgovinu, na vlastiti rođendan 21. travnja 2013. godine.

 

I love ItGirl event 7
Proizvodi imaju mirise koji potiču dobro raspoloženje odnosno opuštaju, pa su linije podijeljene ovisno o željama – a tu su i prirodni sastojci. Na primjer, piling za tuširanje sadrži prirodne bademove ekstrakte, te su bez parabena i sapuna.

Foto: Maja Gros, Add to love

I love ItGirl event 21


Na ITGirls @ I Love… događanju uživale su beauty blogerice: Martina Dear skin, Beauty Corner by Iveee, Lilmee, Addtolove, Missundaztood, Makeup Ninja, Anaviglam, Alexandra Nyx, Tour de Beauty, Make up and Other, Roseybelle i Sura Dancer.

 

I love ItGirl event 5

Cupcakes sa srčekima - idealan moment za uživanje u mirisnim kremicama...

I love ItGirl event 16

I love ItGirl event 12

 

I love ItGirl event 1I love ItGirl event 2I love ItGirl event 3I love ItGirl event 4I love ItGirl event 5I love ItGirl event 13I love ItGirl event 14I love ItGirl event 19

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location