Username *
Password *
Remember Me

Kako tehnologija ide naprijed, tako je prate i trendovi odnosno mini revolucije u beauty segmentu – posljednji hit u poznatom zagrebačkom beauty centru Bambina prozvan je „Topi me nježno“. Cure koje su do sada isprobale tretmane kažu da djeluje, a među njima i voditeljica i pjevačica Sanja Doležal.

IMG 1012 cr

„Tretman je bezbolan, ne oduzima puno vremena s obzirom da ga se radi jednom tjedno. Naravno, najbolji će biti rezultati nakon nekoliko tretmana i kombinacije pravilne prehrane“, kaže Sanja, dodavši kako je rezultate vidjela već nakon prvog tretmana.

Ova nam je novotarija stigla, naravno, iz Hollywooda – radi se radiofrekvencijskim laserom Accent XL koji kombinira unipolarnu tehnologiju radio valova s mehaničkom i na taj način poboljšava limfnu cirkulaciju.

Ovo je trenutno najučinkovitija metoda rješavanja celulita i masnog tkiva. Za njime su poludjele sve holivudske dive, a laser Accent XL kojim se tretman i izvodi, promoviran je svojevremeno i u seriji „Reži me“ , kao i u mnogim svjetskim magazinima.

Već pri prvom tretmanu opseg tretiranog područja (struk, trbuh, bedra) vidljivo se smanjuje. Uklanja najmrskije ženine neprijatelje, celulit i nataloženo salo, učvršćuje i pravilno zateže višak kože koji je posebno vidljiv na trbuhu nakon poroda ili zbog prekomjerne tjelesne težine. Istovremeno ubrzava lokalni metabolizam, krvnu i limfnu cirkulaciju, a najvažnije od svega, potpuno je bezbolan.

Prilikom tretmana, radio valovi djeluju na membrane masnih stanica, koje pucaju i tope se, prelaze u tekuće stanje i dalje se razgrađuju na trigliceride, digliceride i slobodne masne kiseline. One tada ulaze u krvožilni i limfni tok, te putem mokraće odlaze iz organizma. „Topi me nježno“ ima dvostruki efekt, trenutačni i naknadni.

Prvi efekt je vidljiv odmah nakon tretmana s učinkom smanjenja obujma od dva do šest centimetara, dok je naknadni efekt vidljiv nakon dva do tri mjeseca, kada se masno tkivo na tretiranom području nastavlja topiti. S obzirom da se radi o nekirurškoj metodi liposukcije, nema rezova, šavova, niti potrebe za anestezijom i klasičnim oporavkom, pa se odmah nakon tretmana možete vratiti svakodnevnim obavezama! 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location