Username *
Password *
Remember Me

Napokon smo dočekali sunčane dane, pa je vrijeme za idealne pred-proljetne tretmane. Primijetili smo neke promjene na koži i to ne samo lica nego i dekoltea, pa i čitavog tijela, nekako smo si sivi – priča iskusna dugogodišnja zagrebačka kozmetičarka Zdenka Mihelj - koža kao da je bez života, izgleda umorno. Prva ideja je odlazak na sunce, no moram spomenuti potrebu za zaštitom, od prvog dana izlaganja UV zrakama. Bez obzira izlažemo li se prvim zrakama sunca ili imamo podlogu, zaštita je neophodna, naročito za one sklone hiperpigmentaciji - .


free people beach fashion
Free People


Piling, masaža, voskovi treće generacije

Sivkastu kožu oživjet ćemo i eksfolijacijom -  predlažem klasičan tretman lica sa pilingom, mehaničkim uklanjanjem mitesera, maskom i masažom, a za tijelo odlazak u saunu i na masažu. Počinjemo otkrivati ruke, noge, stoga na red dolazi i depilacija. Novost su voskovi treće generacije koji se nanose topli, špatulom, no prilikom čupanja ne nadražuju kožu.

 Monoi of tahit extra film wax cr


Odličan detox tretman
Jedan od kvalitetnih tretmana koji možemo preporučiti kod svake promjene godišnjeg doba je detox, kojemu je cilj osloboditi kožu od štetnih tvari da možemo unijeti veću količinu aktivnih tvari kojima regeneriramo - hijauron. Na dobro očišćenu kožu lica i dekoltea nanosimo enzimski piling i na tako pripremljenu stavljamo hijauronsku kiselinu čije upijanje dodatno pojačavamo maskom. Nakon uklanjanja maske laganom masažom umasiramo serum i na kraju nanosimo kremu sa hijauronom. Uz ovaj tretman preporučujemo limfnu drenažu kojom dodatno čistimo organizam od nakupljenih štetnih tvari. 

 

 free people miami fashion
Free People


3D ekstenzija obrva
Novosti su izgradnja 3d ekstenzija obrva, kojom rekonstrukturiramo tanku, slabu dlaku obrva. Dobivamo punoću i definiciju, a obrve izgledaju prirodno.  Traju do 4 tjedna a tehnika nanošenje je bezbolna.

Anti-age tretman kremama s matičnim stanicama
Kod procesa starenja koža gubi elastičnost, vodu, kolagen.... sa kremama na bazi matičnih stanica pokušava se postepeno popraviti nepravilnosti na koži (ožiljci, sitnije bore, mrlje… ). Rezultat se može primijetiti nakon 4 tjedna.

 

free people beach fashion2

Free People