Čišćenje lica / micelarno ulje

  Ulja su vrlo popularna – danas rijetko koji kozmetički brend nema ulje za njegu lica, bilo da se radi o samostalnom proizvodu ili onom koje ide u kombinaciji s kremom za lice ili tijelo, a sada je Vichy lansirao i ulje za lice u micelarnoj varijanti. Njihova Purete Thermale linija nudi micelarno ulje koje njeguje kožu te se u kontaktu s vodom pretvara u mlijeko i osvježavajući gel, sve skupa za čišćenje lica.

  Vichy Purete Thermale 4 water cr

   

  Purete Thermale micelarno ulje sadrži kombinaciju micela koji nježno uklanjaju šminku te hranjivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljna tekstura pretvara se u mlijeko u dodiru s vodom te učinkovito uklanja čak i vodootpornu šminku s lica i očiju. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu i oči.

  Gel je obogaćen sastojkom Purisoft (ekstrakt Moringa sjemenki) koji djeluje protiv zagađenja i Amilitom koji smanjuje osjećaj zatezanja kože uzrokovano tvrdom vodom. Tekstura gela omogućuje trenutan osjećaj svježine te se u dodiru s vodom pretvara u gustu pjenu. Proizvod ne isušuje kožu i primjeren je za osjetljivu kožu.

  3-U-1 mlijeko gel predstavlja tri proizvoda u jednom: mlijeko za čišćenje, tonik za umirivanje osjetljive kože lica te gel za uklanjanje šminke s lica i područja oko očiju. Osim što uklanja nečistoće, šminku i zagađenje 3-u-1 ostavlja osjećaj ugodne, revitalizirane i blistave kože. Svježa gel tekstura nanosi se blazinicom bez ispiranja.

   

  Vichy Purete Thermale OIL cr cr