Username *
Password *
Remember Me

Phyto proizvodi za bojanje i njegu kose trenutno su na odličnom popustu na Farmacia prodajnim mjestima od čak 25%, a akcija traje do 31.ožujka. Promjena sezone pravo je vrijeme za novu boju ili pojačanu njegu! Ovi su proizvodi revolucionarni u području specifične i profesionalne njege, nudeći sigurna rješenja i prirodne proizvode za sve tipove, stanja i probleme vlasišta i kose. Ova kozmetika za kosu zasniva se na snazi biljaka: Patrick Alés je 1967. godine registrirao Phytotherathrie liniju - naziv koji kombinira riječi Phyto (biljka), Thera (njega) i Thrie (kosa) za proizvode za njegu kose i vlasišta.

Farmacia - koja mi je najbliža?

phyto boja za kosu

Ti su se prirodni proizvodi bazirali na biljnim ekstraktima, biljnim otopinama, mucilagu, biljnim maslacima, voskovima. I danas tim iskusnih znanstvenika vrši istraživanja učinkovitosti biljnih formula za njegu kose, te je znanstveno dokazana učinkovitost proizvoda još jedna od njegovih inovacija u svijetu tretiranja i njege kose i vlasišta. Do danas je provedeno više od 200 kliničkih studija.

phyto samponi

Inovacije koje je uveo Patrick Alés su mnogobrojne: prvi je koristio biljne baze za pjenjenje šampona, prvi je stvorio proizvod za zaštitu kose od Sunca i dijetetski proizvod za jačanje kose i noktiju, a danas Phyto posjeduje jedinstvene, prirodne i učinkovite proizvode protiv ispadanja kose na biljnoj bazi koji su potpuno sigurni za korištenje. Phyto proizvodi su revolucionarni u području specifične i profesionalne njege, nudeći potrošačima sigurna rješenja i prirodne proizvode za sve tipove, stanja i probleme vlasišta i kose.

phyto maske

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location