Username *
Password *
Remember Me

GLOBALNO rješenje za njegu kože protiv nepravilnosti – to je zadatak koji Biothermovi stručnjaci žele obaviti ove godine.

OTKRIĆE temelje na novom saznanju: nepravilnosti nisu pitanje tipa kože, javljaju se u svakoj životnoj dobi, te su isključivo vezani uz životni stil, kao što su stres i nepravilna prehrana u kombinaciji s vanjskim uvjetima poput vlage, topline, zagađenja zraka… koji uzrokuju poremećaje naše kože.

viz

ADUTI
- Laminaria digitata je izrazito otporna smeđa makro alga koja raste na obalama La Manchea i sjevernog Atlantika, od Bretanje do Grenlanda. Njezino su prirodno stanište stijene ispod morske površine, koje su za vrijeme proljetnih plima izložene vanjskim utjecajima. Stoga je i alga L. digitata izložena stalnim promjenama i stresu: snažnim valovima, strujama i rijetkim osekama, a također se mora braniti i od UV zračenja i stalnih napada bakterija. Ekstrakt L. digitate obogaćen je cinkom te ima sebu-regulatorno djelovanje koje ograničava unutarnju proizvodnju sebuma.

- Perlit iz vulkanskih stijena fantastično pridonosi upijanju vlage i masnoća na površini kože, te pruža matirajuće djelovanje koje smanjuje neprirodan sjaj kože. Intenzivnim zagrijavanjem, ekspanzijom i usitnjavanjem u svrhu dobivanja finog, ultra - upijajućeg praha, perlit može upiti količinu vode 3,7 puta veću od vlastite težine. Njegov apsorpcijski kapacitet je pet puta veći od kapaciteta običnog talka.

- Budući da masna koža također zahtjeva hidrataciju, dodatni sastojci uključuju AquatorilTM namijenjen hidrataciji i salicilnu kiselinu za čišćenje kože.

- Čisti termalni plankton njeguje i umiruje kožu, a antioksidans vitamin E djeluje protiv oksidiranih slobodnih masnih kiselina.

LIRAZ DROR

POSTUPAK U TRI KORAKA: čišćenje, toniranje i hidratacija

1. Dnevno čišćenje
Gel za čišćenje kože i sprječavanje neprirodnog sjaja: prozirna i lagana gelasta tekstura koja se po nanošenju pretvara u bijelu pjenu.
CIJENA: 125 ml, 195 kn

gel1

2. Dnevno toniranje
Tonik za čistu kožu svježa je i prozračna tekućina koja nježno uklanja posljednje tragove nečistoća.
CIJENA: 200 ml, 195 kn

toner

3. Dnevna hidratacija
Hidratantni gel uklanja nepravilnosti i neprirodan sjaj kod mješovite i masne kože. Koža je hidratizirana, čista i svježa.
CIJENA: 50 ml, 255 kn

gel2

MIRIS
Svaki proizvod u liniji sadrži svježi citrusno-cvjetni miris.
Gornje citrusne note su nerolija, bergamota, limete i naranče.
Čiste i svježe srednje note: ozon i elemija, s cvjetnom primjesom lavande.
Poznate bazne note nose potpis puderasto-kristalnog mošusa.

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Uopće se ne bi bunila da dobijem na poklon.
Sad nekako gledam kremice sa AHA kiselinama, da mi kožu malo vrate u život.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

uuuu ovo je jako privlačno... trebalo bi mi tako nešto...

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location