Username *
Password *
Remember Me

Ovaj tjedan svijet preparative donosi nam zanimljive vijesti: La Roche-Posay je pokrenuo program Skinchecker kojemu je cilj kod kuće si provjeriti madeže, sebi i bližnjima, uoči sunčane sezone, a tu je i selfie igra za pomaganje Dječjeg doma Zagreb. Novitet je La Mer Treatment Lotion koji obnavlja i dubinski hidratizira kožu, kao i L'Oréal Professionnel linija Hollywood Waves by Tecni.art za prave holovudske valove u kosi. Spring CLA novi je dodatak prehrani koji pomaže u sprječavanju taloženja masnih naslaga tijekom procesa mršavljenja, no potrebno je uz to pobrinuti se i oko zdravije prehrane. Nivea ove sezone predstavlja kolekciju plave kreme s ilustracijama, a tu je i knjižica koju možete čitati svojim mališanima starijima od dvije godine.

Skinchecker LRP

S ciljem educiranja čim više osoba diljem svijeta, Skinchecker internetska stranica pruža sažete i jedinstvene informacije. Promicanjem jednostavne ABCDE metode, razvijene od strane dermatologa, La Roche-Posay pruža metodu provjeravanja kože u pet koraka za jednostavno utvrđivanje mogućih problema te potiče na odlazak dermatologu.

skin checker HR

Postati Skinchecker vrlo je jednostavno: potreban je samo jedan klik za preuzimanje ABCDE metode, te još jedan dodatan klik za podijeliti s prijateljima i s voljenim osobama.  Krajnji cilj je potaknuti ih da se uključe u borbu i sami postanu Skinchecker.

 

HW SIREN WAVES crHW SWEETHEART CURLS crHW WAVES FATALES cr


Ove sezone glamurozni hollywoodski valovi dolaze u centar pozornosti sa svojim oblikom, mekoćom i sjajem.  Prekrasne valove omogućuje vam nova L'Oréal Professionnel linija Hollywood Waves by Tecni.art. Ova linija proizvoda kreirana je za backstage modnih revija gdje je nužna brzina i učinkovitost. S linijom Hollywood Waves teksture se stapaju, nije potrebno miješanje proizvoda budući je jedan proizvod dovoljan za najzahtjevnije valove i kovrče. A uz sve to valovima je pružena izrazita mekoća i sjaj.

TREATMENT LOTION LM 5oz 150ml 300DPI CMYK cr

 

La Mer Tretment Lotionu služi kao priprema za kožu - obnavlja, dubinski hidratizira i omekšava kožu lica te sadrži visoku koncentraciju Miracle BrothTM. Nanosi se na očišćenu kožu lica prije kreme. Cijena proizvoda je 759 kn (150ml). La Mer proizvodi dostupni su ekskluzivno u parfumeriji Douglas Trg u Zagrebu.

LRP Océane Effaclar Duo copy

La Roche-Posay u Hrvatskoj pokrenuo je incijativu za pomoć djeci u Dječjem domu Zagreb tako što će za svaki objavljeni selfie korisnika na službenoj internetskoj stranici brenda donirati jedan La Roche-Posay proizvod štićenicima Dječjeg doma. Inicijativi se možete priključiti putem internetske stranice: Podijelite s nama mi brinemo za vas. Svakog tjedna, stručni žiri odabrat će pet pobjednika koji će osvojiti La Roche-Posay paket u vrijednosti od 500 kn. Kriterij za odabir pobjednika bit će kreativnost selfija i objašnjenja zašto je to vaš omiljeni La Roche-Posay proizvod.

Spring SummerSlimming CLA

Spring CLA dodatak prehrani za žene sadrži optimalne količine konjugirane linolne kiseline, dobivene iz ulja biljke šafranike, koja sprječava taloženje masnih naslaga na mjestima na kojima je njihovo nakupljanje najizraženije (trbuh, struk, bokovi...) te omogućava brže i učinkovitije topljenje već postojećih masnih naslaga. Ekstrakt sjemenki lana poboljšava probavu, a krom snižava razinu kolesterola. Cijena pakiranja od 60 kapsula: 134,21 kn, duo pakiranja 120 kapsula : 214,70 kn.

 Mia i Vila na putu oko svijeta

Ove godine Nivea predstavlja kolekciju limitiranog izdanja limenki klasične plave kreme s ilustracijama koje prate posebno osmišljene priče za djecu dostupne u obliku knjižica te na web stranici www.nivea.hr/price. Za razvoj priča zaslužni su dječji pisac Udo Weigelt koji na poseban način kombinira edukativne bajke s uzbudljivim avanturama te ilustratorica Joelle Tourlonias koja je čarobne likove pretvorila u stvarnost.
Glavni likovi u pričama su Luka, Mija i igračka Zecm a tu je i mala nestašna Vila koja je uvijek spremna za avanture. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine starosti mogu poistovjetiti.

NIVEA likovi

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location