Username *
Password *
Remember Me

ADUTI linije su definitivno 100% biljna esencijalna terapija, 100% organska proizvodnja i teksture bez parabena i sulfata.

OSOBNOST:
- Linija je zasnovana na saznanjima o fitoterapiji, aromaterapiji i homeopatiji. Osnovni sastojci  i cijela linija djeluju isključivo putem eteričnih ulja i biljnih ekstrakata koji imaju viši stupanj djelotvornosti od kemijskih preparata.
- Zdrava i sjajna kosa proizlazi iz zdravog vlasišta uz povoljan utjecaj biljnih ekstrakata. Percepcija ugode, relaksacije i dobrog općeg stanja kose i vlasišta stvara ravnotežu optimalne unutrašnje i vanjske njege.
- Potpuna sigurnost pri korištenju na obojenoj kosi (Color safe): kako danas 65% potrošača ima obojanu kosu, svi So Pure Natural Balance šamponi i regeneratori prikladni su za upotrebu nakon bojanja kose. 

ide

SASTAV
U svim So Pure Natural Balance proizvodima i eteričnim uljima nalaze se odgovarajuće količine biljnih sastojaka organskog porijekla za čiji uzgoj nisu korištena umjetna gnojiva. Sva organska eterična ulja imaju certifikat o porijeklu.

Argan Oil – dobiva se iz arganova drveta koje raste u Atlas planini u Maroku. Poznato je po izraženom svojstvu hidratacije vlasišta koje usporava njegovo starenje. Također sadrži visoku koncentraciju vitamina A i E koji jačaju kosu i vlasište.  

Bez sulfata -  So Pure šamponi bazirani su isključivo na ekstraktima biljaka i ne sadrže površinsko aktivne sulfate (SLS). Svi oni koji su naviknuti na tradicionalne šampone s  površinsko aktivnim sulfatima već će pri prvom pranju kose osjetiti razliku, jer se oni ne „pjene“ poput klasičnih šampona. Površinsko aktivni sastojci koji ne sadrže sulfate dobivaju se iz ekstrakata biljnih smola, sjemenki palme i ulja kokosovog oraha.

LINIJA So Pure Natural Balance sastoji se od 5 kolekcija proizvoda od kojih svaka ima svoju specifičnu svrhu i daje poseban aromaterapeutski doživljaj. Svojstvo nježnog čišćenja kombinirano je s visokim učincima obnavljanja i njege te djelotvornim učinkom na kosu i vlasište. Prirodne arome stvaraju osjećaj ugode i relaksacije. Ti učinci mogu se još više pojačati dodavanjem odgovarajućih eteričnih ulja koja su sastavni dio svake kolekcije.

KOLEKCIJE:
Cooling
Pepermint – ružmarin – arganovo ulje
Osvježava vlasište i obnavlja prirodnu ravnotežu kose - za sve tipove kose.
Nježna mješavina eteričnih ulja: ružmarin potiče opuštajuću atmosferu, a mentol lagano hladi vlasište dajući osjećaj svježine i ugode. Arganovo ulje sadrži vitamine A i E koji povećavaju otpornost kose i vlasišta.
CIJENE:
Cooling Shampoo, 250 ml, 119 kn
Cooling Elixir, 150 ml, 119 kn
Cooling Essential Oil, 10 ml, 99 kn

cooling


Energizing

Đumbir – limun – arganovo ulje
Jača vlas i smanjuje ispadanje kose – kolekcija idealna za tanku i delikatnu kosu.
Pomoću in-vitro testova dokazano je da korištenjem ovog losiona kosa raste brže za 25%. Osim što pojačava cirkulaciju vlasišta, ima i stimulirajući efekt na rast kose. Osnovni sastojci su đumbir i limun, koji osvježava i hladi vlasište i time pospješuje rast kose. Formula je obogaćena Arganovim uljem koje ima visoku količinu vitamina A i E: za jačanje kose i vlasišta. Za ovu je formulu pokrenut postupak patentiranja u EU.  
CIJENE:
Energizing Shampoo, 250 ml, 119 kn
Energizing Hair growth Lotion, 45 ml, 199 kn
Energizing Essential Oil, 10 ml, 99 kn

energizing

Moisturizing
Ylang – ylang – palmarosa - arganovo ulje
Hidratizira i uspostavlja prirodnu ravnotežu suhe kose i vlasišta.
Rafinirana mješavina organskih eteričnih ulja i prirodnih biljnih ekstrakata ylang-ylanga i ulja palmarose potiče hidrataciju vlasišta. Cvjetna i senzualna aroma poboljšavaju opće stanje tijela i duha.
CIJENE:
Moisturizing Shampoo, 250 ml, 119 kn
Moisturizing Conditioner, 200 ml, 119 kn
Moisturizing Treatment, 200 ml, 149 kn
Moisturizing Ovemight repair, 150 ml, 119 kn
Moisturizing Essential Oil, 10 ml, 99 kn

moisturizing

Calming
Kamilica – lavanda – arganovo ulje
Umiruje i uspostavlja ravnotežu tijela i duha - za sve tipove kose i vlasišta.
Ekstrakti lavande i kamilice uz mješavinu eteričnih ulja pružaju učinkovit i opuštajući tretman za osjetljivo vlasište.
CIJENE:
Calming Shampoo, 250 ml, 119 kn
Calming Conditioner, 200 ml, 119 kn
Calming Elixir, 150 ml, 119 kn
Calming Essential Oil, 10 ml, 99 kn

calming

Color Care
Jasmin – sandalovina – arganovo ulje
Štiti i njeguje obojanu kosu.
Nježna i pomno izbalansirana kolekcija. Ekstrakt sjemenki suncokreta sprječava izbljeđivanje boje dok organska eterična ulja jasmina i sandalovine uspostavljaju ravnotežu vlažnosti kose i vlasišta. Linija osigurava dugotrajnost boje, njegu i sjaj uz jedinstvenu i senzualnu orijentalnu aromu.
CIJENE:
Color Care Shampoo, 250 ml, 119 kn
Color Care Conditioner, 200 ml, 119 kn
Color Care Leave-in spray, 200 ml, 149 kn
Color Care Essential Oil, 10 ml, 99 kn

color care

Styling
Palmarosa – naranča – arganovo ulje
Za sve tipove kose i stylinga. Svi proizvodi sadrže mješavinu organskih eteričnih ulja naranče i palmarose. U formulaciji proizvoda nalaze se i certificirano arganovo ulje te prirodni polimeri. 

Star Shaper
Styling krema koja kosi daje dugotrajnu teksturu uz jako učvršćenje i sjaj. Faktor učvršćenja 7 / Faktor sjaja 6.
CIJENA: 100 ml, 139 kn

Molding Mud
Daje dugotrajno učvršćenje za kratku do kosu srednje dužine. Specijalno dizajnirano za kreiranje teksture, volumena i pokreta u kosi. Daje lagani mat završni rezultat. Faktor učvršćenja 6 / Faktor sjaja 3.
CIJENA: 100 ml, 139 kn

Curl Enhancer
Krema za kovrče s laganom formulom. Prikladna za kreiranje kovrči, daje definiciju prirodno valovitoj, kovrčavoj ili kosi s minivalom. Hidratizira, njeguje i čini kosu glatkom i sjajnom.
Faktor učvršćenja 2 / Faktor sjaja 5
CIJENA: 150 ml, 149 kn

Texture Spray
Sprej za teksturu kose s jakim učvršćenjem. Može se koristiti i kao lak za izradu završnog stylinga.
Faktor učvršćenja 9 / Faktor sjaja 7
CIJENA: 200 ml, 149 kn

Air Foam Strong
Pjena za njegu i styling kose. Daje kosi volumen uz jako učvršćenje i naglašen prirodan sjaj. Faktor učvršćenja 8 / Faktor sjaja 4
CIJENA: 185 kn, 149 kn

Defrizz shine serum
Serum za sjaj koji zaglađuje kosu i uklanja “frizzy” efekt tijekom sušenja. Prikladan za definiciju kovrča kod prirodno osušene kose. Zadržava vlagu i daje intenzivan sjaj ravnoj kosi.
Faktor učvršćenja 1 / Faktor sjaja 9
CIJENA: 50 ml, 179 kn

Modulation gel
Styling gel s ultra jakim učvršćenjem prikladan za izradu mokrog ili suhog stylinga. Daje volumen i sjaj. Ne taloži se na kosi. Faktor učvršćenja 9 / Faktor sjaja 8.
CIJENA: 200 ml, 149 kn

styling


GDJE KUPITI: U Keune frizerskim salonima i prodavaonicama Bio & Bio

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

kako je lijep dizaj proizvoda....govori "kupi me, kupi me"

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location