Username *
Password *
Remember Me

Mirjana Brlečić i njezin tim iz Nikela predstavili su svoje mirisne proljetnice s hidratantnim svojstvima  – Ružin maslac i Ružinu kupku, bazirane na dragocjenom sastojku ruže iz Damaska. Ovaj tjedan stiglo je u ljekarne i Nuxe ulje u crnoj bočici, presvučenoj za novu sezonu, a Lancôme donosi Rénergie Multi-Lift u tri varijante: Light Cream, Cream i Rich Cream, za sve tipove kože. Kod nas se uskoro održava Cosmetic News, kongres ljepote u Opatiji, već tradicionalno okupljanje stručnjaka iz branše, a ove godine novost su besplatni seminari, nema kotizacije!

nikel web 3 132634 cr

- Ako je ruža kraljica cvijeća, onda je ona iz Damaska kraljica ruža! – istaknula je Mirjana Brlečić, podsjećajući na brojne blagodati ove ruže za našu kožu, dodajući da se Nikelovi, kao i ovi novi, proizvodi mogu kupiti u ljekarnama, Dm-u i Muelleru.  Mirisi proizvoda su nježni, nenametljivi, a teksture mekane poput putra, podsjeća magistra…

RUZINA KUPKA 2 u 1 za lice i tijelo kutija 1024x1024 crRUZIN MASLAC za tijelo 1024x1024 cr

 

Nuxe Prodigieuse ima novo ruho: lakirana crna elegantna bočica krije jedno od najpopularnijih ulja za njegu tijela. Nastalo 1991. godine, ulje je zapravo koktel 6 ulja: makadamija, lješnjak, slatki badem, borač, kamelija i gospina trava. Formula s 97.8% prirodnih sastojaka, obogaćena je vitaminom E i ne sadrži konzervanse. Ulje je poznato i po svom posebnom mitisu: tu su note cvjeta naranče, bergamota, mandarine, u srcu su ruža, gardenija i magnolija te u bazi vanilija i kokosovo mlijeko.

Huile BLACK duo cr

Lancôme Rénergie Multi-Lift sada je dostupan u tri nove teksture: Light Cream, Cream i Rich Cream.
Formula je usmjerena na redefiniranje i kozmetički lifting crta lica. Koristeći ekstrakt biljke Cyathea Medullaris u kombinaciji s nukleozidom, Lancôme je kreirao tehnologiju Up-Cohésion za višedimenzionalnu  strategiju restrukturiranja stanica kože i njihovog jačanja. Lancôme tvrdi da ove kreme:
- ojačavaju citoskelet fibroblasta
- restrukturira dermalni matriks
- obnavljaju vezivne strukture staničnog matriksa.

RML P14 Open Jar LR cr


22. Međunarodni sajam kozmetike Cosmetic News održat će se u subotu 11. i nedjelju 12. travnja 2015. u Sportsko kongresnom centru Opatija. Nakon uspješne premijere prošlogodišnjeg Cosmetic News-a na novoj lokaciji i ovogodišnji će se održati u centru koji raspolaže sa četiri dvorane, gdje se sva zbivanja odvijaju pod istim krovom. Pripremamo bogat program predavanja iz svih područja kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice. Posebna pogodnost 22. Cosmetic News-a je besplatno prisustvovanje predavanjima na stručnom seminaru - nema kotizacije za seminar.