Username *
Password *
Remember Me

NOVOST iz linije Somatoline Cosmetic su krema Menopausa, te nova, ekonomičnija pakiranja Intenzivnog i Anti-Celulitnog tretmana.

Krema Menopausa
Tijekom razdoblja meopauze metabolizam se usporava, što znači da organizam troši manje kalorija pa se javlja snažnija tendencija prekomjerne akumulacije masnih naslaga posebice na trbuhu. Masne naslage postaju otpornije, a koža gubi elastičnost.
Sastojak BioslimAge-complex: potiče razgradnju tvrdokornih masnih naslaga koje se nakupljaju na području trbuha i bokova, smanjuje znakove starenja kože zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih antioksidativnih sastojaka, te intenzivno hrani kožu. Nanosi se čvrstim masažnim pokretima.
CIJENA: 266,91 kn

menopausa

Intenzivna noćna krema
Preporuča se ženama s masnim naslagama u području bokova i bedara. Proizvod djeluje preko noći, kada se pojačava cirkulacija i podiže temperatura tijela te se kao posljedica toga ubrzavaju metaboličke reakcije. Pogoduje izlučivanju suvišne tekućine i ima učinak zaglađivanja kože zahvaljujući morskim solima i glini.
Sastojak BioUltraslimplus-complex djeluje na lokalizirane masne naslage i višak tekućine. Nanosi se čvrstim, masažnim pokretima.
CIJENA: 16 vrećica x 20ml, 282, 90 kn

pack

Anticelulitna krema Airless
Novo, praktično pakiranje u bočici s pumpicom.
Sastojak BioActive-complex učinkovito djeluje na znakove celulita u kraćem vremenu, poboljšava tonus i zateže kožu. Nakon četiri tjedna nanošenja smanjuje efekt narančine kože. Nanosi se čvrstim, masažnim pokretima.
CIJENA: 150 ml, 209 kn

airless

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Prijateljica je koristila njihove proizvode za celulit i rekla je da je jedino sa njima imala vidljive promjene.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location