Username *
Password *
Remember Me

TEMA
Koža sklona nepravilnostima: proširene pore, masni sjaj, crvenilo, ožiljci i neujednačena put. Vichy kao rješenje predlaže Normaderm hidratantnu kremu protiv nepravilnosti i tablete Inneov D-tox za problematičnu kožu. Namijenjeni su i koži koja "podivlja" usred hormonalnih ili psiholoških učinaka, radi utjecaja okoliša, ali i neodgovarajuće kozmetičke njege.


KREMA
sadrži aktivne sastojke koji se inače koriste u dermatologiji te dugotrajno hidratizira kožu. Idealna i za osjetljvu kožu.

Salicilna kiselina:
ključna molekula u dermatologiji, učinkovit eksfoliant, oslobađa začepljene pore.

Glikolna kiselina:
prodire duboko u epidermis, potiče ljuštenje stanica te tako izaziva obnavljanje epidermisa. Ujedno ima i antibakterijska svojstva.

LHA:
patentirana molekula iz laboratorija L'Oréal: nježno skida površinu epidermisa i potiče obnavljanje stanica. Čisti kožu i uklanja tragove akni te ima antibakterijski učinak.

Hidratantni glicerini i silicij:
za mat, suh i baršunast osjećaj na koži. Idealno kao podloga za make-up.
CIJENA: 125, 51 kn

norm


KAPSULE

Prehrambeni koncentrat za problematičnu kožu Inneov D-tox djeluje u organizmu i dugoročno otklanja nepravilnosti.

Regulira rad kože u dubini:
pomaže pri normalizaciji unutarnjeg stresa koji može izazvati nastanak nepravilnosti.

Magnezijev sulfat:
oblik visokokoncentriranog magnezija koji je iznimno važan za uravnoteženu međustaničnu izmjenu tvari. Zajedno s piridoksinom pomaže normalizirati stres u unutrašnjosti organizma koji potiče rad lojnica te utječe na nastanak nepravilnosti.

Čisti kožu iznutra:
potiče mikrocirkulaciju te ponovno uspostavljanje zdravoga stanja kože. Ekstrakt odabranog bijeloga grožđa sadrži mnogo OPC-a (83%), polifenola koji potiče mikrocirkulaciju u koži. Zajedno s vitaminom C pomaže u „lječenju“ kože. Vitamin C snažan je antioksidans koji u interakciji s polifenolima bijeloga grožđa pomaže zaštititi kožu od stresa koji izaziva oksidacija.

Laboratoriji inneov preporučuju uzimanje dvije kapsule na dan uz obrok, u trajanju od tri mjeseca, dvaput na godinu. Inneov djeluje postupno i na prirodan način, no s obzirom da je koži potrebno najmanje mjesec dana za regeneraciju te da proizvod djeluje u sinergiji s kožom, preporučujemo upotrebu dužu od mjesec dana.
CIJENA: 167, 90 kn

kapsule

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama