Username *
Password *
Remember Me

Ovaj mjesec poklanjamo vam 2 odlična šampona Klorane s koprivom, namijenjene rješavanju problema kod masne kose. Klorane proizvodi za njegu kose i vlasišta (odrasli i djeca) prirodni su i sadrže isključivo ekstrakte ljekovitih biljaka.

EDIT: Biljana i Nikolina su dobitnice, čestitamo! Molim adrese na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

klorane34

Uvjeti sudjelovanja:
Pošaljite nam fotografiju svog omiljenog Klorane proizvoda koji koristite na redakcija @ itgirl.hr, a mi ćemo je objaviti u ovoj temi! Usput napišite u komentaru za što upotrebljavate proizvod.

Giveaway traje do 29. travnja u ponoć, a dan kasnije Klorane žiri odabrat će dvije dobitničke fotografije.

4408Klorane-category-bannerKopriva je europska višegodišnja biljka, a pripada porodici Urticaceae. Tradicionalno se upotrebljava kao adstringens (sredstvo koje steže) i okrjepljujuće sredstvo.Odabrali smo vrstu Urtica dioica L., zbog visokog sadržaja skopoletina, policikličkog spoja koji djeluje na enzime koji reguliraju izlučivanje loja. Uzgaja se u istočnoj Europi, postupcima koji poštuju okolni ekosustav.

Kvaliteta uzgojenih biljaka kontrolira se sukladno Klorane Phytofilière specifikacijama. Skuplja se korijen biljke i ostavlja se sušiti prirodno, na suncu. Tada se djelatni sastojak prikuplja u obliku ekstrakta koji je uklopljen u Klorane šampon s koprivom. Ovaj šampon vrlo nježno i prirodno kontrolira zamašćivanje i sprječava da kosa postane prebrzo masna. Kosa je nježna i lagana.

 

klorane-dattier

Klorane2

 

Magnolia-klorane cr

 

Fotografije korisnica:

klorane travanj ana l

Ana L: - Klorane šampon s mangom baš dobro hrani i hidratizira, prije nego sam ga nabavila, kosa mi je bila suha, a sad mi je super! - .

 

klorane travanj sanja dj

Sanja D: - Moj omiljeni Klorane proizvod je naravno sampon s koprivom. Obožavam ga! Inače imam masnu kosu i moram je prati svaki drugi dan. Od kad njega koristim, kosa mi je prekrasna i manje se masti - .

 

klorane travanj zora m

Zora M. - Koristim baš taj s koprivom jer mi se inače kosa jako masti - .

 

klorane travanj nikolina d cr

Nikolina D.: - Ovo je moj omiljeni Klorane proizvod, šampon za suho pranje kose.
Pošto mi se kosa jako masti, svaki dan bi je trebala prati. Zato nemam vremena niti je zdravo, pa često koristim ovaj proizvod. Od njega mi kosa izgleda kao da je tek oprana a i lijepo miriši ;) - .

 

klorane travanj silvana b cr

Silvana B.: - Prvi Klorane šampon za masnu kosu dobila sam od prijateljice koja je ocito prepoznala potrebe moje kose i pogodila jer ga otada redovito koristim. -

 

klorane travanj bjanka z

Bjanka Z: - imam ga već neko vrijeme, odličan mi je, sad mi se kosa manje masti, ali stvarno je bila u lošem stanju- .

 

klorane travanj biljana s

 Biljana S.: - Koristim Klorane šampon s kininom i vitaminima B5, B6 i B8 koji jača korijen kose, a namijenjen je umornoj i devitaliziranoj kosi i u slučaju pojačanog gubitka kose - . 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location