Username *
Password *
Remember Me

Hrvatski beauty brend Olival danas je predstavio liniju ulja za njegu tijela u oazi Botaničkog vrta Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu. Nova linija suhih ulja sastoji se od tri proizvoda: Zlatno ulje smilja, Čarobno suho ulje i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama. Zlatno ulje smilja, koje posjeduje Natrue certifikat, u sebi krije ulja jojobe, argana, masline, sjemenki marelice, ruže i badema. Vrlo važan sastojak je i ekocertificirani emoliens koji smanjuje osjećaj masnoće i kožu čini mekom i nježnom. Ne masti kožu, koristi se u njezi lica, a dovoljne su svega dvije do tri kapi za cijelo lice.

olival x1


Događanje je vodio glumac Ivan Đuričić, a magistra Pojatina, osnivačica Olivala i Marijan Pojatina, direktor podijelili su s prisutnima sve izazove s kojima su se susretali prilikom osmišljavanja novih formulacija, te predstavili financijske rezultate. Olivalova ljubav  i suživot s prirodom predstavljeni su kroz scenski prikaz, a na svom je instrumentu zasvirala i Ana Rucner, poznata hrvatska čelistica koja je ujedno Olivalovo zaštitno lice za 2015.

olival13

U izradi ulja Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, a doza glamura dobivena je zlatnim česticama. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, te sjaj i ljepotu kose. Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama uz 5 prirodnih ulja daje koži poseban zlatni sjaj, te posebno naglašava njezinu preplanulost. Cijene ulja kreću se od 109 do 129 kuna.

carobno-suho-ulje2-001 crcarobno-zlatno-ulje-003 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location