Username *
Password *
Remember Me

NOVE formule seruma, gel kreme i mlijeka protiv „narančine kore“ sadrže koenzim Q10.

PRIRODNI izvor stanične energije, koenzim Q10, u kombinaciji s L-karnitinom i kreatinom učvršćuje kožu i smanjuje znakove celulita. 

open

GEL KREMA sadrži koenzim Q10, L-karnitin i ekstrakt prirodnog lotusa koji učinkovito smanjuju pojavu celulita. Q10 prodire u kožu i stanicama daje energiju, što potiče učvršćivanje, a prirodni sastojak kože L-karnitin podupire pretvorbu masnoća u energiju. Ekstrakt lotusa smanjuje pojavu novih masnih stanica.
CIJENA: 200 ml, 75 kn

gel


Q10 PLUS SERUM
za učvršćivanje i njegu kože s celulitom sadrži koenzim Q10 i deset puta veću koncentraciju L-karnitina (u usporedbi s gel-kremom), koji smanjuju pojavu celulita i čine kožu čvršćom.
CIJENA: 75 ml, 85 kn

serum


Q10 PLUS MLIJEKO
za učvršćivanje kože s kreatinom stimulira obnovu stanica i učvršćuje kožu. Hydra IQ tehnologija opskrbljuje suhu kožu vlagom. Mlijeko za tijelo sadrži i ulje makadamije koje blagotvorno djeluje na suhu kožu. Neposredno nakon nanošenja koža postaje elastičnija te vidljivo glatkija i mekša već nakon dva tjedna.
CIJENA: 250 ml, 40 kn; 400 ml, 50,50 kn

milk


Q10 PLUS LOSION
za učvršćivanje kože kombinira koenzim Q10 i kreatin za učvršćivanje i osjećaj mekoće na koži. Kreatin je prirodno prisutan u koži i oslobađa energiju u stanicama za još bolji učinak koenzima Q10 - za vidljivo ljepšu, elastičniju i čvršću kožu. Nova formula sadrži i Hydra IQ tehnologiju za brzu i dugotrajnu hidrataciju.
CIJENA: 250 ml, 40 kn; 400 ml, 50,50 kn

losion


DJELOVANJE
svake kreme protiv celulita višestruko se povećava bavite li se vježbanjem. Odnedavno se na web adresi nivea.hr/Q10fitklub nalazi virtualni fitness klub na kojemu vam, nakon što odgovorite na neka pitanja, trenerica Sarah Maxwell preporuči vježbe, način prehrane i njege tijela, prilagođene upravo vašem načinu života. Uz programe treninga Sarah pokazuje i kako učvrstiti tijelo dok hodate po stepenicama, sjedite u uredu, obavljate kućne poslove, šećete psa, igrate se s djecom, gledate televiziju...

SAVJET PLUS
"Žene uglavnom koriste anticelulitne proizvode u proljeće i ljeto, kada nose manje odjeće. Preporuča se korištenje Q10 gel-kreme kroz cijelu godinu, a Q10 seruma za brzo vidljive rezultate. Osobe s celulitom trebaju paziti na prehranu, vježbati i tuširati se naizmjenično toplom i hladnom vodom, što učvršćuje vezivno tkivo kože. Tuširanje treba završiti hladnom vodom jer je tijelu tada potrebno više energije da postigne normalnu temperaturu" - savjetuje dr. Marc Winnefeld iz Beiersdorfa.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location