Username *
Password *
Remember Me

Za vrućih, sunčanih dana neophodna nam je dnevna njega koja uključuje formule za zaštitu i obnovu kože. Predlažemo Daylong liniju koja pruža učinkovitu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože – za djecu i odrasle. Budući da ne sadrže mirise i emulgatore, dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži.

Daylong Kids paket (krema za odrasle ZF 25 i krema za djecu ZF 30) samo u Farmaciji nabavite po cijeni od 148,17 kuna, a SPF 25 paket za odrasle po cijeni od 119,67 kuna.

 DAYLONG POKLON PAKETI FARMACIA 1

Daylong ultra face SPF 25 losion jedinstvena je kombinacija filtara za zaštitu od sunca i vitamina s antioksidativnim učinkom koji usporavaju nastanak čimbenika starenja kože uvjetovanih svjetlošću te oslabljuju djelovanje slobodnih radikala. Blaga tekstura i ugodan miris losiona čine ga prikladnom podlogom za šminku za sve tipove kože ili ugodnom dnevnom kremom sa zaštitnim učinkom.

Daylong kids SPF 30 je liposomalni losion namijenjen osjetljivoj dječjoj koži od godinu dana starosti. Zaštitni filtri pružaju visoku zaštitu od štetnog UV zračenja dok Aloe vera i vitamine E uz dodatak dekspantenola njeguju i pridonose osjetljive dječje kože.

 

DAYLONG POKLON PAKETI FARMACIA 2