Username *
Password *
Remember Me

Premijera L’Oréal Professionnel Pro Fiber linije, prvog dugotrajnog tretmana za njegu oštećene kose koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće, održana je sinoć u zagrebačkom Cinestaru u Arena centru. Najnoviju inovaciju iz L'Oréal Professionnel-a predstavila je direktorica znanstvene komunikacije L'Oreala Adria Karmen Pečnik: - nova inovacija je čitav koncept protokola, a bazira se na APTYL100 molekularnom kompleksu. APTYL100 je tehnologija koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja molekula unutar vlakna kose, dok se prije većina korisnih sastojaka eliminirala prvim šamponiranjem. Pro fiber tehnologija se aktivira svakim šamponiranjem, čak do 4 šamponiranja, iznova i iznova - .

Pro fiber All ranges White cr

Obnavljanje oštećene kose jedno je od najvećih izazova njege kose kod žena: 58% žena  tvrdi da ima problema s oštećenom kosom. L'Oréal Professionnel naglašava tri stupnja oštećene kose: stupanj 1: oštećena je samo kutikula; stupanj 2: oštećeni su i kutikula i korteks; stupanj 3: i kutikula i korteks jako su oštećeni. Zahvaljujući razumijevanju tri stupnja oštećenja, L’Oréal Professionnel dizajnirao je 3 specifične PRO FIBER linije prilagođeni stupnjevima oštećenja kose: RECTIFY, RESTORE, RECONSTRUCT. Ove linije nude ciljano rješenje za svaki tip oštećenja kose.

 TomislavHuha3

Pro Fiber protokol počinje u salonu i nastavlja se kod kuće. Radi se o tri linije: Rectify, Restore, Reconstruct. Kućna rutina: do 6 tjedana trajnog protokola koja uključuje Re-charge monodozu.

Foto: Tomislav Huha

 

 

Rectify range

Linija RECTIFY (1. stupanj oštećenosti kose) - za prirodnu kosu oštećenu učestalom upotrebom uređaja koji koriste toplinu ili mehaničkim radnjama kao što su snažno četkanje ili ton na ton koloracijom.

 

Restore range

 

Linija RESTORE(2. stupanj oštećenosti kose) - za obojenu kosu oštećenu učestalim stiliziranjem ili peglanjem.

 

 

Reconstruct range

Linija RECONSTRUCT (3. stupanj oštećenosti kose) – za kosu podvrgnutu čestim i agresivnim procesima.

 

1 TomislavHuha

Pro fiber Re charge cr

Kućna rutina: do 6 tjedana Re-charge monodoza.

 

 

TomislavHuha2

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location