Username *
Password *
Remember Me

Kad je riječ o celulitu, svako je doba godine dobra prilika da poradimo na vitkoj liniji i pritom isprobamo neki novi tretman: novost je Cryo Vac kriolipoliza – revolucionarna metoda za uklanjanje celulita i masnoća uz pomoć hlađenja.

Therapy CryoVAC prestige-biostymA

- Na osnovu HipoTermične Stimulacije (HTS), koja pospješuje metabolizam tkiva kože te time dostiže visoko elastične niti kolagena, terapija omogućava selektivno hlađenje potkožnog tkiva – objašnjava dr. Nikola Milojević. - Djelovanje je usmjereno na tkivo koje vakuum povuče u unutrašnjost posebno oblikovanog aplikatora pri čemu dolazimo do učinka na tretiranom području, dok unutarnji organi i okolno tkivo ostaju zaštićeni. Cijeli postupak usmjeren je izravno na nakupine sala, traje oko sat vremena, a rezultati su trajni i vidljivi odmah - .

dr. Nikola Milojevic
dr. Nikola Milojević


Za uklanjanje masnoća dosada su se koristili postupci na temelju grijanja tkiva. No, najnovija istraživanja pokazala su da uništiti masne stanice možemo i uz pomoć hlađenja. Naime, izloženost masnih stanica niskim temperaturama, zbog njihove osjetljivosti na hladnoću, dovodi do toga da se one raspadnu, pa se tako usitnjene masne stanice uz pomoć limfnog sustava izlučuju iz tijela. Hlađenjem tkiva hladimo organizam i trošimo energiju, a samim time i kalorije, što dodatno pomaže u smanjenju obujma. Cryo Vac tehnologija je najnovija tehnologija koja združuje cryo terapiju i endodermnu terapiju kako bi se uklonile masnoće i celulit posebice na predjelu trbuha, nogu, bokova i stražnjice.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location