Username *
Password *
Remember Me

Svaki je poseban na svoj način: Bahlen beauty predstavio je prije par dana u svojem zagrebačkom prezentacijskom centru inovativne i avangardne beauty brendove. Među njima su Elemis, slavna preparativa, zatim Matis Paris, Eve Lom (fokus na čišćenju i detoksikaciji kože), Eminence Organics (mađarska organska kozmetika), Tromborg (make up, skandinavski brend s luksuznim sastojcima), Cowshed (avangardni nazivi, prirodni sastojci i eterična ulja), Glo Minerals (make up, mineralna linija za osjetljivu kožu) i Youngblood (make-up za osjetljivu i kožu s oštećenjima). - Brinemo se da brendovi koje uvozimo budu posebni, svaki na svoj način, inovativni i što prirodniji - izjavila je Paula Bahlen, direktorica kompanije Bahlen beauty. Brendove su predstavile i managerica prodaje Maja Jakelić te direktorica edukacije Maja Bokun. Proizvode prodaju diljem Hrvatske, u kozmetičkim i frizerskim salonima te wellness centrima.

BAHLEN BEAUTY 336

GLO MINERALS višestruko je nagrađivani američki brend mineralne kozmetike čije formule pokrivaju nepravilnosti, ispravljaju i štite kožu. Ne sadrže talk pa su idealni čak i za najosjetljiviju kožu. Glo minerals nudi široku paletu proizvoda pogodnih za sve tipove kože. Glo minerals nije testiran na životinjama i ne sadrži parabene.

elemis

- ELEMIS, britanski broj 1 wellness i spa brend u ponudi ima profesionalne tretmane lica i tijela koji se mogu kombinirati s ekskluzivnim BIOTECH aparatom kojeg također tako imamo u ponudi - istaknula je Maja Jakelić. Linije obuhvaćaju i proizvode za kućnu njegu. Elemis ima stalne tretmane, no moguće je kreirati specijalne i personalizirane tretmane ovisno o potrebama. Tretmane radi trener u wellness ili edukacijskom centru. Ekskluzivne Elemis tretmane, kreirane po željama klijenata, uveo je luksuzni hotel Bellevue u Malom Lošinju.

matis

MATIS PARIS - francuski brend koji u svojoj ponudi ima profesionalne tretmane lica i tijela kao i proizvode za kućnu njegu. Prepoznatljiv i dobro prihvaćen od strane klijenata, iznimno prihvatljiv za spa i wellness centre te kozmetičke salone. Jedinstvena tehnologija i tretmani postavili su Matis kao vodeći brend u kozmetičkim salonima te spa i wellness centrima diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj.

eve lom event main

EVE LOM - kozmetika koja obuhvaća problematiku kože svih životnih dobi posebno se fokusira na njezinu čišćenje i detoksikaciju. Proizvodi imaju vrlo nježne teksture s učinkovitim sastojcima.

BAHLEN BEAUTY 12

EMINENCE ORGANICS su prirodni i organski proizvodi za njegu kože lica i tijela te njezino obnavljanje. Svi sastojci su sto posto prirodni i uzgajaju se na njihovim plantažama. Eminence njega kože ima i znanstvenu podlogu - formule su nastale kao rezultat dugogodišnjih istraživanja brojnih stanja kože.

tromborg

TROMBORG  - skandinavski brend, koji balansira između organskog i prirodnog, vodi se po principu manje je više koristeći samo najluksuznije sastojke. Tromborg nastoji stvoriti proizvode koji su jednostavni za uporabu i nježni, učinkoviti i prikladni za sve tipove kože.

BAHLEN BEAUTY 3

COWSHED – više puta nagrađivani brend koji postoji od 1998. godine dolazi iz Velike Britanije, a poznat je diljem svijeta ne samo radi kvalitetne preparative već i komičnih naziva poput: Horny Cow (za losion za tijelo). Proizvodi su inspirirani prirodom i za njihovu proizvodnju se koriste samo najbolji sastojci i eterična ulja.

 BAHLEN BEAUTY 13

YOUNGBLOOD - osnivačica Pauline Youngblood se tijekom svoje karijere kao estetičar mnogo puta susrela s traumatiziranom i oštećenom kožom te odlučila proizvesti make-up koji će moći korigirati nedostatke na koži kao što su diskoloracija, upaljena i oštećena koža... Make-up je lagan, puderi prozračni sa sastojcima provjerene kvalitete. Youngblood nije testiran na životinjama i ne sadrži parabene.

BAHLEN BEAUTY 1

KERATHERAPY – slavni američki brend posvećen njezi kose, baziran na sastojku keratinu koji gradi las i neophodan je ta kvalitetu i zdravlje svake kose.

 

 

BAHLEN BEAUTY 2BAHLEN BEAUTY 4

BAHLEN BEAUTY 10BAHLEN BEAUTY 11BAHLEN BEAUTY 14BAHLEN BEAUTY 22BAHLEN BEAUTY 24BAHLEN BEAUTY 25BAHLEN BEAUTY 147

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location