Username *
Password *
Remember Me

Nivea je, u potrazi za odgovorima na kozmetičke potrebe jačega spola, provela globalno istraživanje o tome koliko momci izlaze i zašto izlaze.

Ispitivanje je provedeno na 15 500 muškaraca u 17 zemalja, i na kraju se ispostavilo da su najsretniji oni koji izlaze i druže se sa svojom ekipom i preko tjedna. Također se smatraju uspješnijima.

A o čemu pričaju za to vrijeme? Kažu: posao (74%), žene (60%), sport (59%) i tehnologija (57%).

To je za stručnjake iz Nivee for Men bio znak da je vrijeme za liniju koja će im jutro poslije pružiti svježinu i oslabjeti znakove umora. Ipak, za sada oni nemaju dovoljno alata poput svojih djevojaka da sakriju umoran izgled, pa se moraju pouzdati u ono što moraju koristiti. U to ime Nivea im predlaže liniju Skin Energy Q 10.

open


LINIJA

Krema za lice s kreatinom
Formula s koži srodnim koenzimom Q10 i kreatinom hidratizira lice, potiče prirodnu regeneraciju kože i štiti je od gubitka elastičnosti. Vitamini i esktrakt guarane revitaliziraju umornu kožu i umanjuju znakove stresa, a UVA/UVB filteri štite od negativnih utjecaja sunca.
CIJENA: 50 ml, 72 kn

kremaGel-krema za lice s kreatinom

Hidratantni gel s koenzimom Q10 i kreatinom hrani lice energijom i potiče regeneraciju kože. Nemasna formula brzo se upija i koži pruža intenzivnu svježinu mentola te uklanja znakove stresa i umora.
CIJENA: 50 ml, 72 kn

gel krema


Roll-on za područje oko očiju s kreatinom

Od sada u plastičnoj bočici. Losion se nanosi metalnom roll-on kuglicom koja potiče mikrocirkulaciju i djelovanje lagane gel formule s Q10-om i kreatinom. Krema se brzo upije, ublažava znakove umora, podočnjaka i bora.
CIJENA: 10 ml, 72 kn

oci


Balzam poslije brijanja s kreatinom
Nova, elegantnija i praktičnija bočica balzama sadrži laganu učinkovitu 2-u-1 formulu s Q10-om i kreatinom koja smiruje nadraženu kožu lica poslije brijanja te joj pruža osvježenje i hidrataciju.
CIJENA: 100 ml, 49 kn 

balm


After shave s taurinom

Djeluje kao osvježavajući energetski "kick" i u sekundi razbuđuje uspavano lice nakon brijanja - formula s taurinom i vitaminom E djeluje antioksidativno, smiruje već prve znakove iritacije te potiče prirodnu regeneraciju kože.
CIJENA: 100 ml, 44 kn
after

Gel za brijanje s Q10 s taurinom
Revitalizirajući gel za brijanje s koenzimom Q10 priprema kožu za temeljito brijanje, smiruje je za vrijeme brijanja te obnavlja nakon brijanja. Sadrži i antioksidans taurin koji dodatno osvježava i razbuđuje kožu za vrijeme brijanja.
CIJENA: 200 ml, 26 kn

gel br

 

GDJE KUPITI: U drogerijama i dućanima široke potrošnje