Username *
Password *
Remember Me

Optimals Skin Energy noćna krema
Hidratantna krema s mineralima koji pospješuju proizvodnju energije u koži te joj daju svjež i blistav izgled. Sadrži omekšavajući i zaštitni vitamin C.  
CIJENA: 50 ml, 54,90 kn

 nocna
Optimals Skin Energy krema za područje oko očiju

Sadrži vitamin C, čestice koje reflektiraju svjetlost i minerale za zdrav izgled kože.  
CIJENA: 15 ml, 49,90 kn

eye

Bioclinic Lifting bogata noćna krema za obnavljanje kože
Sadrži visoku koncentraciju čistog retinola koji djeluje na staničnom nivou i osigurava dubinski efekt zatezanja opuštene kože.
CIJENA: 30 ml, 179,90 kn

bio

Hair X serum za obnavljanje oštećenih vrhova kose
Prekriva vrh kose zaštitnim slojem i sprječava daljnja oštećenja. Ne ispire se i pogodan je za nošenje bilo kada i bilo gdje. Sadrži silikonski kompleks koji pruža dodatnu zaštitu kosi tijekom cijele godine, bilo da se radi o vrlo visokim ili niskim temperaturama.
CIJENA: 30 ml, 32,90 kn

kosa

Ecobeauty hidratantni tekući puder
Prozračan, visokohranjiv puder koji se lako nanosi te prirodno prekriva i ujednačava ton kože. Sadrži Fairtrade organski shea masla koji kožu čini glatkom i daje joj zdrav izgled.
Prirodno podrijetlo Ecobeauty hidratatnog tekućeg pudera potvrđuje ECOCERT certifikat. To jamči da je 99% sastojaka prirodnog podrijetla i da potječu iz obnovljivih izvora, a 7% formulacije su organski sastojci. Ovaj puder je bez parabena i sintetičkih parfema, a nalazi se u pakiranju od materijala koji se mogu 100% reciklirati.
CIJENA: 30ml, 64,90 kn

44080 cr

GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Oriflame

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location