Username *
Password *
Remember Me

Lierac Hydragenist prva je njega za hidrataciju kože obogaćena kisikom te je namijenjena ženama iznad 30. godine života. Hydragenist linija bazira se na Hydra O2 kompleksu, nadahnutom tehnikom oksigenacije tkiva, koja se koristi u estetskoj medicini (ubrizgavanje čistog kisika, hijaluronske kiseline i vitamina kako bi koža opet bila hidratizirana i elastična na površini i u dubinskom sloju).

Farmacia - koja mi je najbliža?

linija cr


Hydragenist djeluje tako da kisik, kao izvor hidratacije i svježine kože, potiče djelovanje stanica koje zadržavaju vodu duboko ispod površine kože.

Formule su testirane pod dermatološkim nadzorom, nekomedogene i bez parabena, a cijelu liniju odlikuje i svjež, decentan i ženstven miris ružine vodice, jasmina i gardenije.

Liniju čine krema, gel krema, serum i balzam:
• Hydragenist serum donosi zaglađujući učinak nove kože. Za sve tipove kože. Cijena: 421,12 kn
• Hydragenist balzam vraća koži izgubljenu vlagu. Za vrlo suhu kožu. Cijena: 398,56 kn
• Hydragenist krema bogato hrani kožu. Za suhu i vrlo suhu kožu. Cijena: 398,56 kn
• Hydragenist gel krema vraća koži vlažnost i elastičnost. Za normalnu i mješovitu kožu. Cijena: 398,56 kn
Gdje kupiti: u Farmacia ljekarnama

 

vizual cr


Lierac Hydragenist linija namijenjena je ženama iznad 30. godine koje traže njegu za hidrataciju kože, no još nisu psihološki  spremne prihvatiti anti-age njegu, te ženama od 40. godine koje, prije svega, traže hidrataciju, ali očekuju i anti-age djelovanje.

 

Lierac Hydragenist balzam za lice 50 ml crLierac Hydragenist gel krema za lice 50 ml crLierac Hydragenist krema za lice 50 ml crLierac Hydragenist serum za lice 30 ml cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location