MONDAY BOOST / za kožu nakon ljeta: Synchroline

  Jesen je stigla, no na koži lica ostali su tragovi ljeta: upravo sada ona zahtjeva dodatnu njegu. Pigmentacijske nepravilnosti, neujednačen ton kože i isušenost, koja je dodatno naglasila umoran izgled i bore, mogu se ublažiti vitaminskim koktelom u obliku krema i seruma.

  Synchrovit linija sadrži idealne proizvode za ovaj problem odnosno za suzbijanje posljedica foto i kronološkog starenja, sadrži retinol (vitamin A) i vitamin C.

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

   0Synchrovit

  Synchrovit C je serum s 10% čistog vitamina C, cinkom i snažnim antioksidativnim enzimom. Vitamin C u Synchrovit C serumu je prisutan u svojoj biološki najaktivnijoj formi. Koristi se kao intenzivan tretman, nanosi se prije kreme a idealan je nastavak nakon različitih tretmana pomlađivanja kože (na primjer kemijski piling). Ovo je liposomski serum što znači da je osigurano njegovo djelovanje duboko u koži gdje je najpotrebnije. Pakiranje u bočicama omogućava aktivaciju seruma pred samo korištenje i zadržava njegovu svježinu.

  sync

  Synchrovit krema i krema za područje oko očiju i usana se svojim djelovanjem nastavljaju na Synchrovit C serum. Ova dva prozvoda osiguravaju sinhronizirano djelovanje mikrokapsuliranog tokoferola (vitamina E) i retinola (vitamin A). Djelovanje na poboljšanje kvalitete kože i smanjenje vidljivosti bora je odmah vidljivo. Proizvodi se nanose ujutro i navečer, no nakon nanošenja Synchrovit kreme za područje oko očiju potrebno je pričekati sat vremena prije odlaska na počinak.

  Synchrovit proizvodi se nadopunjavaju, daju vidljive rezultate i vrlo su ugodni za primjenu - uklonite neželjene tragove koje je ostavilo prekomjerno izlaganje suncu!
  Synchroline, znanstveno dokazana rješenja za kožu.

   

  synchroline synchrovit c serum 6x5gr p2955 3334 medium cr